Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ortalama yakit gostergesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ortalama yakit gostergesi

Arkdaslar fotograf atamadim fakat basit bir soru aracimdaki ortalama yakit gostrrge sayisi uzun yol gittgim haldd 10.3 biriminden asagi ne dusuyor ne cikiyor bu konu hakkinda bilgisi olan var ise cevap verirse sevinirim hayirli haftalar tesekkurler

Ynt: Ortalama yakit gostergesi

Genel de stabil kullanıyorsunuz demektir

Ortalamayı sıfırlayın ve bir kaç farklı modda kullanın değerin değiştiğini göreceksiniz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Genel de stabil kullanıyorsunuz demektir

Ortalamayı sıfırlayın ve bir kaç farklı modda kullanın değerin değiştiğini göreceksiniz.

teşekkürler abim deneyeceğim

Yorum

Benim son 18.000 kilometrede Gösterge 9.1 idi IZMIR-Ankara-IZMIR yaptim 8.9 oldu o Gösterge kolay değişmiyor :-))

Yorum

Ben her uzun yol öncesi sıfırlarım.maaşallah virgülüne kadar doğru gösteriyor
          2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
            Ben her uzun yol öncesi sıfırlarım.maaşallah virgülüne kadar doğru gösteriyor
            Bugn deneycrgm tekrar cozemdm su isi

Yorum

Arabayı kontak açıp belli bir km gidip kapattığında iki mesafe arası ölçümü gösteren bir bilgi varmı bizim araçlarda? Sürüş1 Sürüş2 diye birşeyler var ama anlam veremiyorum.başka araçlarda bu bilgilere ulaşım çok kolay oluyor.
              "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                Arabayı kontak açıp belli bir km gidip kapattığında iki mesafe arası ölçümü gösteren bir bilgi varmı bizim araçlarda? Sürüş1 Sürüş2 diye birşeyler var ama anlam veremiyorum.başka araçlarda bu bilgilere ulaşım çok kolay oluyor.
                Var bnm aractada mevcut aynen cozemdm daha

Yorum

Abilerim arkdaslarm ortalama km hizi sifirlanmiyor sadece surus 1 ve 2 sifirlaniyor baska bi formulu varmisir

Yorum

Sürüş 1 ve 2 aslında iki farklı söförün yapmış olduğu km yi gösterir ve ikiside sıfırlana bilir

Ortalama yakıtta sıfırlanır alala bir sorun olmaması lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                      Sürüş 1 ve 2 aslında iki farklı söförün yapmış olduğu km yi gösterir ve ikiside sıfırlana bilir

Ortalama yakıtta sıfırlanır alala bir sorun olmaması lazım
                      Ortalama yakıtı tuşa uzun basılı tutulduğunda sıfırlıyor. Ben kısa süreli seyahatlerde yakılan yakıtı nasıl göreceğimi merak etmiştim Fatih Hocam.Diğer ortalama tüm sürüşü gösterdiği için +/- değişimi çok kolay olmuyor.
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

en son bartına giderken sıfırladım şirinevler bpden fulledim depoyu araçı çalıştırdığımda 500 km gösteriyordu full depoyu boluya geldigimde 1240 km cıkmıştı ve beni şaşırtmıştı 100 tl 470 km yaptım ortalama
                        [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
                          en son bartına giderken sıfırladım şirinevler bpden fulledim depoyu araçı çalıştırdığımda 500 km gösteriyordu full depoyu boluya geldigimde 1240 km cıkmıştı ve beni şaşırtmıştı 100 tl 470 km yaptım ortalama
                          Bu değerler BMW için mi

Yorum

Bnm cihazda mi sorun var acaba olmuyor yarn sevise goturucem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                              Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
                              Bu değerler BMW için mi
                              evet 320d için geçerli şehir içi şuanda ortalamam 7 litre bmw de

insignia varken ortalamam şehir içi 13 litre idi
                              [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X