Duyuru

Collapse
No announcement yet.

araç yakıtını dışarıya saldı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• araç yakıtını dışarıya saldı

herkese merhabalar iyi akşamlar
    yarın uzun yola çıkacağım için araç yakıtını fulledim 50 litre benzin aldım içinde de 15 litreye yakın yakıt vardı
    yakıt alımını bitirdim pompacı aracın yakıt deposunu kapattı hemen sonra araç yakıt salımı yaptı alttan sanırım 1 litre kadar olabilir
    bu olay beni korkuttu acaba bi sorun mu
    bu arada aracın yakıt seviyesi en sona dayanmadı
    bilgisi olan varsa lütfen yardım edebilir mi

Ynt: araç yakıtını dışarıya saldı

1 lt yakıt salması olmaz eğer saldıysada direkt servise gidin benzin yanıcı maddedir aman dikkat

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tabikide fatih bey dikkat etmek gerek dediğiniz gibi
      sanırım sorun benzini tıksa basa doldurunca tahliye borsundan akıttı
      gittiğim benzincide de bazen böyle bazı araçlar fulleyince bu tip benzer olaylar meydana geldiğini belirtttiler
      yine de tedbiri elden bırakmamak gerek

Yorum

Ya birde depoyu fulle diyorsun. İlk tık atıyor sonra illa daha aldığı kadar koyacaklar, birde pompaya bakıyorlar sanki nakit vereceğizde tutarı düzleyecek gibi. Yav nasılsa herkes kartla veriyor 100 lira on kuruş olsa ne farkeder 101 lira olsa ne. Ben ilk tıkta bırak diyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

depolarda fazla dolum yapıldığı taktirde tahliyeden dışarı yakıt salması normaldir.
          Hatta eskiden özellikle WV gurubu araçlarda pompacılar yedek depoyuda doldurayım mı diyerek aslında yakıt genleşme kabını dolduruyorlardı ve bundan dolayı sıkıntılarda görülebiliyordu.
          Sizdeki olayda büyük ihtimalle genleşme boşluğunu sağlamak için depo tahliyesinden atılan fazla yıkıt olabilir.Özellikle tabanca tık diye ilk attığı anda dolumu kesmeleri için uyarın.Ben başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
            Ya birde depoyu fulle diyorsun. İlk tık atıyor sonra illa daha aldığı kadar koyacaklar, birde pompaya bakıyorlar sanki nakit vereceğizde tutarı düzleyecek gibi. Yav nasılsa herkes kartla veriyor 100 lira on kuruş olsa ne farkeder 101 lira olsa ne. Ben ilk tıkta bırak diyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba
            kesinlikle doğru düşünüyorsunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              depolarda fazla dolum yapıldığı taktirde tahliyeden dışarı yakıt salması normaldir.
              Hatta eskiden özellikle WV gurubu araçlarda pompacılar yedek depoyuda doldurayım mı diyerek aslında yakıt genleşme kabını dolduruyorlardı ve bundan dolayı sıkıntılarda görülebiliyordu.
              Sizdeki olayda büyük ihtimalle genleşme boşluğunu sağlamak için depo tahliyesinden atılan fazla yıkıt olabilir.Özellikle tabanca tık diye ilk attığı anda dolumu kesmeleri için uyarın.Ben başka bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
              açıklamanız için teşekkür ederim bende biraz araştırınca öyle olduğu kanısına varmışdım

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun aynı olay benim başıma da geldi fakat. Motorumu fullediğimde oluyordu bu olay. Fazla benzini tahliye ediyordu korkulacak bir durum yoktur inşallah
                [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

umarım öyledir volkan kardeşim
                  sağolasın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                    çok iyi yapıyorsunuz
                    insignia 2012 1.4t 140hp necvox navi 18" jnt BRC yağlamalı kit

Yorum

İşleniyor...
                    X