Duyuru

Collapse
No announcement yet.

afl fardaki sağ sol viraj ampulü değişim:))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: afl fardaki sağ sol viraj ampulü değişim)

Bana kalsa Bülent Abi'nin uyguladığı gibi mercekli far yaptıracağım.Ancak Araç daha gelmedi birde sıfır olması dolasıyla Babam elletmez Abimde beyaz olacak farları diyor. Artık şahinler gibi çakma xenonla dolaşırız

Yorum

bencede bülent abinin uygulattıgı merceklı xenon far yaptırmak hem görsel, hemde diger sebeplerden dolayı daha saglıklı....

Yorum

merceksiz, çakma xenonlar kendilerini görür görmez belli ediyor, sonradan yapıldığıda her türlü belli oluyor. bence d segmentine merceksiz xenon yakışmıyor
        InsigniaTEAM

Yorum

AFL farlardaki sag-sol sokak/viraj aydinlatmasinin
          Guvenlikle ilgili bir ozellik oldugunu dusunuyorum. Evet eskiden viraj aydinlatmasi yoktu
          Ancak bu ozelligi, estetige kurban etmemek lazim.
          Sari renkle yanan bu aydinlatmanin sadece Almanlarin zevksizligimi sizce?
          Beyaz ampul taktiran arkadaslar degisimden sonraki olumsuz/olumlu goruslerini aktarirlarsa seviniriz.
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            ben aracımı alırken bayıde bıtane edıton elegance vardı ve xenon kıt uygulaması yapılmıstı, xenon far merceksız farlarda hos durmuyor, ısıgı yola yansıtması dagınık, merceklı far gıbı degıl, bıde karsı surucunun yada yayanın gozunu oldukca fazla almakta... kör ediyor
            taktıranların şikayaet etmemeleri gayet normal, aracına taktıranların gözü kör olmuyor çünkü bide servislerin bazıları olaya ticari yönden baktıkları için onlara göre hava hoş
            Orjinal yazı sahibi: cagri
            merceksiz, çakma xenonlar kendilerini görür görmez belli ediyor, sonradan yapıldığıda her türlü belli oluyor. bence d segmentine merceksiz xenon yakışmıyor
            +3

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
              AFL farlardaki sag-sol sokak/viraj aydinlatmasinin
              Guvenlikle ilgili bir ozellik oldugunu dusunuyorum. Evet eskiden viraj aydinlatmasi yoktu
              Ancak bu ozelligi, estetige kurban etmemek lazim.
              Sari renkle yanan bu aydinlatmanin sadece Almanlarin zevksizligimi sizce?
              Beyaz ampul taktiran arkadaslar degisimden sonraki olumsuz/olumlu goruslerini aktarirlarsa seviniriz.

bence almanların sarı ışık takma sebebi maliyetten dolayı, ama şuda bi gerçek sarı ampuller, beyaz ampullere göre daha iyi aydınlatmakta, yanlış anlaşılmasın xenon-normal far karsılastırmıyorum, sadece beyaz-sarı ampul farkı, sarı ampul daha ıyı aydınlık sagladıgı ıcınde olabılır almanlarını sarı ampul tercıhı, benım degıstırme sebebım, park ederken, manevra yaparken viraj aydınlatmalarını sarı yanarak xenon farların beyazlıgını kesmesiydi, suan görsel olarak daha güzel oldu, ama kullanım olarak sarı ampuller gorevini daha iyi yerine getirmekte....

Yorum

fotoları yükleyemeye çalışıyorum.....

Yorum

Yorum

Hasancım güle güle kullan.Gerçekten güzel olmuş,gözü rahatsız etmiyor
                    Bu arada imzana daha güzel bir fotoğraf koysan ))
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                      Hasancım güle güle kullan.Gerçekten güzel olmuş,gözü rahatsız etmiyor
                      Bu arada imzana daha güzel bir fotoğraf koysan ))

çok teşekkür ederim bülent abi güzel oldu gerçektende,

abi nazara gelmesin diye bu fotoyu koyuyorum

Yorum

bu arada yapmayı düşünen arkadaşlara bilgi vereyim,

ampuller H11 MTEC 4750 kelvin

Yorum

bu arada yapmayı düşünen arkadaşlara bilgi vereyim,

ampuller H11 MTEC 4750 kelvin
                          bilgi için teşekkürler.. kısmetse yeni aracımda bende ampülleri değiştirmek istiyorum..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

mtec iyi seçim olmuş bende onu takmıştım çok kaliteli ışık gücü güle güle kullan) ayrıca yorumlli bil isteyen arkadaşım için evet sarılar daha kuvvetli tam viraj aydınlatma ona denir bizimkiler pek belli değil ama ben görsellik dediğimden değiştirdim çünkü sürekli yanıp xenonun ışığını boğuyor))
                            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Philips Photon H11 5000K mi yoksa H11 MTEC 4750 kelvin almak lazım şimdi. Şu sarılardan kurtulalım tavşan avına çıkmış gibi geri vitese taktıgında pat sarı sarı yanıyorlar
                              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

H11 Mtec 4750 taktım bende baya iyi...

Yorum

İşleniyor...
                                X