Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia'ya alarm Takılması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia'ya alarm Takılması

Tekrar merhaba,

Bir süredir foruma bağlanmıyordum, sorularınızı şimdi gördüm. 350 liraya takdırdım. Kadosan'ın yerini bilmeyenler için Anadolu yakasında, Dudullu'da olduğunu söyleyebilirim. Modoko'yu biliyorsanız köşesindeki kavşaktan doğuya doğru giden yolun üzerinde, DES'i geçtikten sonra sağ tarafta.

Geç yanıt için özürler...
    Insignia 1.6 Turbo, Edition + Elegance Paket, Teknik Gri, Bej Döşeme, 18" Q60 Jant, Bridgestone Potenza 245/45/R18

Yorum

Internetten resmi web sitesinde veya başka bir yerde bilgi var mı ? Model özellikler vesayre hakkında ?.
      Orjinal anartar kalıyor mu yoksa ynına ek olarak mı çalıştırılıyor ?
      Arkadaşlar bu alarm konusunda da toplu alım'ı düşünelim mi bagaj havuzundaki gibi?
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

ersin abi herhangi bir kesme biçme luyor mu?_ bide cosmolardaki gibi led yanıp sönüyor mu?
        F30 Sport+

Yorum

Resmi sitesinde uyumlu modelleri yazmamışlar. Benim orjinal anahtar ile yönetiliyor. Ayrıca bir kumanda modülü yok.
          Herhangi bir kesme biçme olmadı. Tabii ki led'i bir yere koymak gerekiyor. Benimkini sol ön sütunun iç alt kısmına yerleştirdik.
          Led normalde yanıp sönüyor Gece "yaşadıklarına" göre sabah farklı şekillerde yanıp sönme yapıyor.
          Insignia 1.6 Turbo, Edition + Elegance Paket, Teknik Gri, Bej Döşeme, 18" Q60 Jant, Bridgestone Potenza 245/45/R18

Yorum

Peki alarmın kutusunu Motor kısmının oralara bir yere takmış olmalılar. Delme biçme, vidalama o olaylar nasıl yapılıyor ?Aslında resim ekleseniz çok iyi olur
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
            X