Merhabalar, ben insignia 1.6 Turbo Edition + Elegance paket kullanıcısıyım. aracımda cosmolarda bulunan alarm sistemi yok. daha önce servisle de görüştüm ve insigniaların sahip olduğu elektronik aksamı nedeniyle dışarıdan müdahale yaptırmamamı tavsiye etti (bunu birkaç farklı opel servisinden teyit ettirdim). şimdi de aracıma orjinal alarm taktırmak istiyorum ama dün servisi tekrar aradığımda insignialara uyumlu kitin hafta içi geleceğini fakat yan sanayi olduğunu ve ücret olarak 350 TL olduğunu söylediler. şimdi bu durumda daha önce taktırmış olan ya da servis konusunda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia'ya alarm Takılması
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia'ya alarm Takılması
Bence alarm için çok acele etmeyin derim.
Opelin orjinal ürünlerinden "şimdilik" şaşmayın. Piyasada kimse arabayı tanımıyor ...Maalesef Opel'in ustaları bile...
Ayrıca Cosmolardaki alarm, sadece aracın içerisine birisi girdiğinde devreye giriyor. Yada arabanın içerisinde biri kilitli kaldığında devreye giriyor ...
Yani sadece harekete duyarlı. Cam kırılması yada kapı zorlanması durumunda devreye girmiyor... Darbe sensörlü bir alarm değil...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetBence alarm için çok acele etmeyin derim.
Opelin orjinal ürünlerinden "şimdilik" şaşmayın. Piyasada kimse arabayı tanımıyor ...Maalesef Opel'in ustaları bile...
Ayrıca Cosmolardaki alarm, sadece aracın içerisine birisi girdiğinde devreye giriyor. Yada arabanın içerisinde biri kilitli kaldığında devreye giriyor ...
Yani sadece harekete duyarlı. Cam kırılması yada kapı zorlanması durumunda devreye girmiyor... Darbe sensörlü bir alarm değil...
Bu bilgiye nerden aldınız?
Harekete duyarlı alarm ayrı bir özellik, onu istediğinizde tavandaki düğmeden devreye sokuyorsunuz.
Diğer zorlamaya, çalınmaya karşı olan alarm ise anahtar düğmesinden devreye sokuyorsunuz. İki sistem ayrı...
Geçen gün kedi çıkmış aracın üzerine alarm devreye girmiş, 2 kez...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: alperen77Merhabalar, ben insignia 1.6 Turbo Edition + Elegance paket kullanıcısıyım. aracımda cosmolarda bulunan alarm sistemi yok. daha önce servisle de görüştüm ve insigniaların sahip olduğu elektronik aksamı nedeniyle dışarıdan müdahale yaptırmamamı tavsiye etti (bunu birkaç farklı opel servisinden teyit ettirdim). şimdi de aracıma orjinal alarm taktırmak istiyorum ama dün servisi tekrar aradığımda insignialara uyumlu kitin hafta içi geleceğini fakat yan sanayi olduğunu ve ücret olarak 350 TL olduğunu söylediler. şimdi bu durumda daha önce taktırmış olan ya da servis konusunda bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarınızı bekliyorum...
Çok güvenilir bir yer olmadığı sürece aracınıza şimdilik birşey taktırmayın. Taktıracaksanızda, serviste garanti verdikleri taktirde hem araca hem alarma taktırınız...
Yorum
-
Bu iletinizden sonra gittim arabanın lastiklerini baya bir tekmeledim. Ama alarm çalışmadı. Acaba bir yerlerde yanlışmı yapıyorum? alala
Orjinal yazı sahibi: BORAOrjinal yazı sahibi: mehmetBence alarm için çok acele etmeyin derim.
Harekete duyarlı alarm ayrı bir özellik, onu istediğinizde tavandaki düğmeden devreye sokuyorsunuz.
Diğer zorlamaya, çalınmaya karşı olan alarm ise anahtar düğmesinden devreye sokuyorsunuz. İki sistem ayrı...
Geçen gün kedi çıkmış aracın üzerine alarm devreye girmiş, 2 kez...2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetBu iletinizden sonra gittim arabanın lastiklerini baya bir tekmeledim. Ama alarm çalışmadı. Acaba bir yerlerde yanlışmı yapıyorum? alala
Orjinal yazı sahibi: BORAOrjinal yazı sahibi: mehmetBence alarm için çok acele etmeyin derim.
Geçen gün kedi çıkmış aracın üzerine alarm devreye girmiş, 2 kez...
Geçen gün baktım, aracın kaputunda kedi patisi izleri vardı Bende artık otoparka koyunca aracın alarmını devre dışı bırakıyorum."İç kısımdaki" harekete duyarlı alarm sistemini devamlı kapalı tutuyorum.
Yorum
-
Merhaba Arkadaşlar,
Insignia için Cenmax alarm yapmış. Bizim arabalar için özel model, kutunun üzerinde açıkça yazılmıştı.
İstanbul'da olanlar için Kadosan'da Arı-İş Opel servisinde İsa Usta'ya takdırdım.
Insignia 1.6 Turbo, Edition + Elegance Paket, Teknik Gri, Bej Döşeme, 18" Q60 Jant, Bridgestone Potenza 245/45/R18
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ErsinMerhaba Arkadaşlar,
Insignia için Cenmax alarm yapmış. Bizim arabalar için özel model, kutunun üzerinde açıkça yazılmıştı.
İstanbul'da olanlar için Kadosan'da Arı-İş Opel servisinde İsa Usta'ya takdırdım.
Yorum
Yorum