Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracınızı En yakın servise götürün uyarısı, acil bilgi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracınızı En yakın servise götürün uyarısı, acil bilgi

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sabah aracımla giderken bir anda ekranda en kısa zamanda servise götürün uyarısı çıktı ve araba stop etti. Anahtarı çıkartıp 3-5 saniye bekleyip tekrar çalıştırdım trafiğin Yoğunluğu vs sebeplerle motor sesine dikkat edemedim3 km sonra yine aynı problemle karşılaştım. Yine aynı işlem sonrasında aracı çalıştırırken sarsıntılı çalıştı sanki eski bir Arabanın gaz almaması gibi. Çalıştırdıktan sonra vitesi D ye Alıp ayağımı frenden çektiğinde araç hareket etmiyordu. Gaza bastığımda ise sıkıntısız gidiyordu. Yoldan ayrılıp 25 30 km daha kullanıp eve geldim, bu sürede hiç bir sıkıntı olmadı (2bşn devir altı 90km HIZLA sakin kullanımda) Vitesi "P" ye Alıp aşağıdaki videoyu çektim. Rölantide ibre 1000 devirin altında ama sabit durmuyor, yukarı aşağı oynuyordu ve motordan gelen ses enteresandı.

Velhasıl arabayı Durdurup bi süre bekledikten sonra tekrar çalıştırdım, herşey normal gibiydi, Opel yol servisi aradım durumu anlattım tekrar ederse gelip alalım reset sonrası düzeltmiştir muhtemelen dediler. Öpmeye yer arıyorlar zaten arabayı Ankara opan'a bırakacağım, haftasonu istanbula gitmem gerekiyor ama bu şekilde yola çıkmaya niyetim yok pazartesi açılacakmış önümüzdeki hafta tekrar gelip alacağım.

Sizin de fikirlerinizi alabilir miyim neden olur masraf ne çıkartır, neden kaynaklanır?

Araç 2011 2.0 cdti otomatik vites 38bin km'de bakımlı Detaylı ve zamanında yetkili serviste yapıldı, o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Araç çalışırken servise götürün uyarısı Alıp stop etti, sonrasında gelen motor sesi

İşleniyor...
X