Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 İnsignia Motor Yağı uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2010 İnsignia Motor Yağı uyarısı

Herkese merhaba,
    2010 1.6 T cosmo İnsignia alarak aranıza katılmış oldum.ilk arabam olarak İnsignia aldım fakat araç bakımları konusunda tecrübesiz Olduğum için sizlere danışmak istedim.Aracım LPG li ve bugün motor Yağı uyarısı çıktı karşıma yağın eksildiğini ve takviye yapılması gerektiği yazıyordu.aracım için hangi motor yağını almam Lazım bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Biraz forumda araştırdım mobil 1 Yazmış arkadaşlar fakat biraz daha Detaylı yardımcı olursanız sevinirim ve ek olarakda Aracın önceki sahibinin hangi Yağı kullandığını öğrenmedim sizin tavsiye ettiğinizi kullansam problem yaşarmıyım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Ynt: 2010 İnsignia Motor Yağı uyarısı

Oncelikle welcome

Yag cubugu ile kontrol ettiginizde gercekten yag bitmismi gozukuyor yoksa normalmi

Yag uyari sistemi zamana ve km ye gore uyari verin bir yil yada 15.000 km ye gore devreye girer aracinizda yag varsa yag koymaya gerek yoktur.

Yag yok ise aracinizda baska sorunlar icin kontrol ettirin kolay kolay yag yakmaz bu araclar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Dediğiniz gibi Çubuk ile kontrol ettim normal seviyenin biraz Altın'da 1. Ve 2. Çubuk Arasında ama birşey daha farkettim araba ile deneme maksadıyla biraz turladım aynı motor Yağı uyarısını vermedi.Yağ Ömrü olarak da %69 gözüküyor en son serviste 15.07.2015 de yağ bakımları yapılmış.

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

bende de 1.6 turbo insignia var. bu araçların yağ bakımı 10.000 kmde mi yoksa 15.000 km de mi yapılıyor? ayrıca bakımda 5/30 castrol dexos tipi yağ kullanıyorum. araca uygunmudur?
          İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Türkiye için 15.000km

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
            X