Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sol arka çamurluk ses problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sol arka çamurluk ses problemi

Değerli forum üyeleri herkese merhaba Ankaradan hakan ben
    Aracım 2009 turbo modeli yaklaşık 3 ay önce sol arka çamurluk ve şase bölgesinden araç her çukura ve kasise girdiğinde ve geçtiğinde sanki bir kolyenin yada muskanın çamurluğa vurması gibi bir çıt çıt ses geliyor kendi çabamızla ve Opal serviste yüzeysel aramamıza rağmen yani bagaj halısı çamurluk halısı çamurluk davlumbazı sökülerek el freni mekanizması dahil olmak üzere amörtisörlere kadar kontrol edildi bagajın içine birisi yatınca sesi dinliyoruz sanki şasenin içinden geliyor düzenli bir ses artma azalma yok opalda çok fazla kalamadım hep kısa süreli baktılar bayramdan sonra çözülene kadar bırakacağım başına bu tip birşey gelen varsa yada herhangi bir şekilde aklına bişey gelen olursa lütfen yardım şimdiden teşekkürler saygılar
    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
    2010 caddy 1.9 TDİ

Ynt: Sol arka çamurluk ses problemi

Fren kaliperlerini kontrol ettirdiniz mi ?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
      Fren kaliperlerini kontrol ettirdiniz mi ?
      Aynı sorun bende de olmuştu.Fren kaliperleri gevşemişti..
      2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Fren balatalarını geçen hafta değiştirdim o zaman fark edilirdi sanırım sanki arka çamurluğa bir zincir gibi bişey valla çözemedim
        2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Kaliperleri kontrol ettirin.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Alt Yay Tablasının İçine Çakıl Taşı Kaçmış ve Çıkamıyor Olabilir. Yıllar Önce Başıma Gelmişti.

Yorum

geçmiş olsun

Yorum

Geçenlerde buluşmaya giderken ben de sağdan arkadan gelen bir sürtünme sesi farkettim. Tam da köprü bağlantı yoluydu. Çektim kenara, bir de ne göreyim, davlumbazla gövde arasına dal girmiş. Bildiğin ağaç dalı haha Böyle boyu kol kadar birşey. Arabaya binerken yoktu. Nasıl bir yoldan geçtim de girdi hiç farketmedim. Neyse zorladım çıkardım, bir "Oh" çektim. Sizin durumun da yukarıdaki çakıl taşı örneğindeki gibi basit birşey olmasını umalım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Yıllar önce eşimin araçtan böyle bir ses geldiğini farketmiş ama bulamamıştık taaki hanım kaza yapınca çamurluğun içinden muska çıkmıştı şimdi fark burayı komple söktük içi dışı hatta bagaja ben bile girdim çamurluğun alt şase tarafında sanki bir kolye var araç her sallandığında çamurluğa çarpıyor tek aklıma takılan amörtisörün vidalandığı yerde vidanın iç taraflarında şasede bir punto atığı olabilirmi acaba
                  2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
                  X