Merhaba arkadaşlar, aracıma cam filmi uygulatacağım. Yan camlar ve arka camda sorun yok, ön cama özellikle üst tarafa, güneşlik şerit ve belki de kalanına da film yaptırabilirim. Dün görüştüğüm yer, oraya su sıkıyoruz yağmur sensörüne zarar verebiliyor, bu arabalar zaten çok sıkıntılı dedi. Ön cama film yaptıran varsa bu konuda ve genel olarak cam filmiyle ilgili de tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde ziebart yaptıran varsa yorumlarını alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ön cam filmi, yağmur sensörü.
Collapse
X
-
Ynt: Ön cam filmi, yağmur sensörü.
Filim ic kisima yapiliyor suyla temas etmiyor 2009 yilindan beri beim aracta filim var bir sorun yasanadim
Ziebart iyidir rakiplerine gore biraz daha ucretlidir
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Aynanin altinda disa dogru bakan kamera gibi gozuken parca sikintisi varsa sensorun onune filum yapmasin dedigim gibi bende sorun yok isciligi iyi olan konusunda tecrubeli yerleri tercih edin
Yorum
-
Bence ön cama filim yapmayın. Zaten ön camda UV filitresi var. Üstte şerit de biraz retro...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Aracta filmi ne icin kullandiginiz onemli ben araca filim yaptirirken on cama en acik ton nerede ise seffaf ve diger camlara bir ton koyusunu yaptirdim benim kullandigim filim sicaklik onleme ozelligi var ve test sonuclarida var piyasada bir cok gilim sadece renk verir isi yalitimi yapmaz
On camdaki iscilik cok onemli benim aractaki filimi sanki fabrika yapmis o derece guzel basarili ben ziebart ta yaptirmistim.
On cam filmin yapilmamasinin bana gore tek sebebi Allah gostermesin bir kaza yada x bir sebepten camin kirilmasinda patlamasinda tuz buz olmasinda eger hareket halinde iseniz on cami elinizle kirmaniz zorlasabilir bu sebepten yaptirmayabilirsiniz.
Yorum
-
ben de ziebart ta ön cam filmi yaptırdım , hiç bir problem yok gayet iyi, sıcaklık önlüyor ve tamamen şeffaf.[URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]
Yorum
-
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. On cam komple film yaptırmak gibi bir düşüncem aslında yok, cam zaten uv filtreli. Ancak sıcak engelleme konusunda çok faydası oluyorsa yaptırabilir im. Güneşlik biraz retro ama biz, bence çok faydalı. İlk aldığım arabama cam filmlerini bir arkadaşım hediye olarak yaptırmıştı, güneşlik te yaptırmış. Begenmemıstım ilk başta ama çok faydasını gördüm, güneşin gözünüzü alma ihtimali yok. Bu aracında da, gündüz multimedia ekranı güneş gelince görünmüyor, bunun için se çok faydası olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
Güvenlik riskine aynen katılıyorum, ben ön koltukların altına birer çekiç sabitledim cam kırmak için. Aynı çekicin emniyet kemerini kesme özelliği de var, bıçaklı bir kısmı da var çünkü. Belki de emniyet odaklı düşündüğüm için ön cam bana pek uygun değil. O yüzden size de tavsiye etmemiştim. Ama tabi ki sadece öneri, en iyi siz değerlendirirsiniz. Güneşi engelliyor üst kısım evet ama onun için de zaten güneşlikler var. Ben onu indirip geçiyorum, güneş gözlüğü de kullanıyorum. Öndeki el tutamaklarını söktüm eşime ve bana birer güneş gözlüğü kabı ekledim. Orijinal ikisi de. Ekran konusunda bir şey diyemiyorum, çok ekran takıntım yok çünkü, pek fazla bakmam ekrana.
Hayırlısı olsun. Bence şeffaf ya da değil, uygulatmayın. En az bir camınız filmsiz kalsın derim. Otobüsleri hatırlayın, bazı camlarda işaret ve çekiç bulunur. Bunlar hep belirli tecrübelerin, yaşanmışlıkların sonucu alınmış zorunlu tedbirler.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
yaklaşık 3 ay önce cam filmi yaptırmışdım sadece ön cam hariç işçiliği de arkadaşım ile birlikdde yaptım soax markaydı
en siyahından yaptırmışdım güneş ışınlarından grçekden çok iyi bir şekilde koruyor ve kimselerde sizi içersinde göremiyor ve güvenlik açısından da iyi olduğunu düşünüyorum
Yorum
-
Aşırı koyu olanlar Asayiş için tercih edilmiyor ve polisler ceza kesiyor ve ya yaptırım uyguluyorlar amaç aracı yakışıklı göstermek ise evet koyu filimler bütün arabalarda görünüm olarak ciddi fark ediyor ama dediğim gibi filimin koyu olması ısı yalıtımı yapıyor manasında değil lütfen filim yaptıran arkadaşlar bu özelliği arasın ve hatta size ispat etsinler .
Yorum
-
Benim Kullandığım ürün
http://ziebart.com.tr/menu/oto-cam-f...l#.VfvvUN_tlBd
ZIEBART MARKALI CAM FİLMİNİN ÖZELLİKLERİ
Çizilmeye karşı dünyanın en dayanıklı, en kaliteli filmleridir
Piyasadaki diğer filmlerin aksine, metalize bir tabaka da içeren 5 katmandan oluşur.
"Doğal gri" rengindeki filmler her renk otomobil ve cam rengi ile mükemmel uyum sağlar
Güneşten gelen ısıyı, koyuluk derecesine göre %35 ile %63 oranında keser
Açık-orta-koyu ton fark etmeksizin tüm filmler güneşin kanserojen UV ışınlarını %99 oranında bloke eder
Yılda bir defa bakım yaptırdığınızda, otomobilinize sahip olduğunuz sürece kalkma, kabarma ve soyulmaya karşı ÖMÜR BOYU GARANTİLİDİR
(Ziebart, sürüş ve kamu güvenliği nedeniyle, en açık ton cam filmini önermektedir. Tüm koruma ürünleri Ziebart USA tarafından onaylı ve Garanti Kapsamındadır.)
Lumar
http://www.uclercamfilmi.com/teknik_ozellikler.asp
Madico
https://www.affani.com.tr/oto-cam-filmi-ozellik
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXAşırı koyu olanlar Asayiş için tercih edilmiyor ve polisler ceza kesiyor ve ya yaptırım uyguluyorlar amaç aracı yakışıklı göstermek ise evet koyu filimler bütün arabalarda görünüm olarak ciddi fark ediyor ama dediğim gibi filimin koyu olması ısı yalıtımı yapıyor manasında değil lütfen filim yaptıran arkadaşlar bu özelliği arasın ve hatta size ispat etsinler .
ısı yalıtımı olarak da %50 oranında fark etti
Yorum
Yorum