Duyuru

Collapse
No announcement yet.

turbo sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• turbo sorunu

merhaba arkadaslar herkese.1.6 turbo aracımla ilgili soru yasıyorum, arac hızlanırken kesik kesik hızlanıyor ama bobin arızası gibi bişey değil 2000-3500 devir aralıgında meydana geliyor daga cok, sanki hava alamayıpta öksürür gibi yapıo cok cok kısa aralıklarla.arac 135000 km de ve tüplü.yaklasık 5000 km önce celik subap takıldı.4000 devirden 7000 devire kadar cok acayip bir ses cıkıyor normal motor sesinden ziyade.sanki kacak varmıs gibi.

birde digital klimanın fan düğmeleri soyulmus durumda, bu sanırım kronik bir sorun ama kimse bahsetmemiş, çözüm önerisi yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba.

Ynt: turbo sorunu

Orjinal yazı sahibi: Oguz35
    merhaba arkadaslar herkese.1.6 turbo aracımla ilgili soru yasıyorum, arac hızlanırken kesik kesik hızlanıyor ama bobin arızası gibi bişey değil 2000-3500 devir aralıgında meydana geliyor daga cok, sanki hava alamayıpta öksürür gibi yapıo cok cok kısa aralıklarla.arac 135000 km de ve tüplü.yaklasık 5000 km önce celik subap takıldı.4000 devirden 7000 devire kadar cok acayip bir ses cıkıyor normal motor sesinden ziyade.sanki kacak varmıs gibi.

birde digital klimanın fan düğmeleri soyulmus durumda, bu sanırım kronik bir sorun ama kimse bahsetmemiş, çözüm önerisi yardımcı olabilecek birileri varmıdır acaba.
    Subapları yeni değiştirdiyseniz,subaptan değildir,kesik kesik hızlanma ya bujidendir ya da bobindendir.Bobini değiştirdiniz mi? Bujileri değiştirip de deneyin,olmadı iyi bir servise gidin.O soyulmalar bende de oldu uğur böceği şeklinde kabartmalı çıkartma alıp yapıştırdım,gayet hoş oldu ama tabi akşam ışıkları belli olmuyor çok.O parçayı değiştirmek lazım.Alttaki parça ayrı,yenisine 650 TL demişlerdi,350 TL çıkması vardı fakat ben dediğim şekilde hallettim.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ynt: turbo sorunu

Ayni problem bende de vardi bujileri degistirdim olmadi ardindan atesleme bobinini degistirdim cözüldü.

Yorum

İşleniyor...
      X