Slm arkadaşlar 1.6 Turbo aracımı ilk çalıştırdığımda 4 bilemedin 5 saniyelik bir titreme oluyor sonra normal rolantiye dönüyor benzindede lpg dede aynı şeyi yapıyor bazen neredeyse stop edecekmiş gibi oluyor gaz ibresine bakıyorum herhangi bir oynama olmuyor lpg yi taktıralı 2500 km oldu aracım 40,000 km de bilgileriniz için teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
TİTREME SORUNU
Collapse
X
-
Ynt: TİTREME SORUNU
Orjinal yazı sahibi: cagriher yere yazıyoruz şu arabaya lpg taktırmayın diye subaplar gidici olabilir yada lpg ayarıyla ilgili olabilir, lpg'yi takan yere kontrol ettirin, buradan birşey söylemek zor.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Aynı şey banada oldu aracım 20 000 de aldım. prins taktırdım. aracım 67 500 de. titreme yaptı. Servis kapağı açaıp lpg uyumlu sübap takacak. Birde silindirlerden birisi milimetrik olarak düşük kalıyormuş ! değişim olacak dediler şuan serviste bakalım ne olacakErgün GÜRBÜZ
Yorum
-
Titreme olayı şöyle oldu ; aracı ilk çalıştırmamda devir 1,500 lere çıkıyor zaten, araç önce titreyip sonra stop edecek gibi oluyordu. Durum rolanti 1000 devire düşene kadar devam ediyordu, 1000 devire gelip ısınınca normale dönüyor... Ben benzinden sanmıştım fakat değilmiş. Birde bu silindir milimetrik olarak nasıl düşük kalıyor anlamadım!...Ergün GÜRBÜZ
Yorum
-
soğukta oluşan titreme.. genelede yazılımsal.. nadiren parçalardan çıkıyor örnek oksijen sensörü(hava akış debimetresi ) gibi..
sıcakta oluyorsa o zmana mekanikseldir. Silindir kapağı çatlağına kadar baktırtmak lazım2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: arel2434Titreme olayı şöyle oldu ; aracı ilk çalıştırmamda devir 1,500 lere çıkıyor zaten, araç önce titreyip sonra stop edecek gibi oluyordu. Durum rolanti 1000 devire düşene kadar devam ediyordu, 1000 devire gelip ısınınca normale dönüyor... Ben benzinden sanmıştım fakat değilmiş. Birde bu silindir milimetrik olarak nasıl düşük kalıyor anlamadım!...@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: cagriher yere yazıyoruz şu arabaya lpg taktırmayın diye subaplar gidici olabilir yada lpg ayarıyla ilgili olabilir, lpg'yi takan yere kontrol ettirin, buradan birşey söylemek zor.F30 Sport+
Yorum
Yorum