Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TİTREME SORUNU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• TİTREME SORUNU

Slm arkadaşlar 1.6 Turbo aracımı ilk çalıştırdığımda 4 bilemedin 5 saniyelik bir titreme oluyor sonra normal rolantiye dönüyor benzindede lpg dede aynı şeyi yapıyor bazen neredeyse stop edecekmiş gibi oluyor gaz ibresine bakıyorum herhangi bir oynama olmuyor lpg yi taktıralı 2500 km oldu aracım 40,000 km de bilgileriniz için teşekkürler.

Ynt: TİTREME SORUNU

her yere yazıyoruz şu arabaya lpg taktırmayın diye subaplar gidici olabilir yada lpg ayarıyla ilgili olabilir, lpg'yi takan yere kontrol ettirin, buradan birşey söylemek zor.
    InsigniaTEAM

Yorum

Lpg siz binmeyi denedim inan zor hortumluyor bu canavar resmen arabamida cok seviyorum oyüzden vazgecemedim boyle bir yola baş vurdum ama dedigim gibi benzindede yapiyor ayni seyi

Yorum

Geçmiş olsun. Üst kapak açılıp motor işlemden geçicek.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          her yere yazıyoruz şu arabaya lpg taktırmayın diye subaplar gidici olabilir yada lpg ayarıyla ilgili olabilir, lpg'yi takan yere kontrol ettirin, buradan birşey söylemek zor.
          Çağrı,2500 km'de subaplara bir şey olmaz lpgde.Ben 45.000 km sonra değiştirdim subapları.Ya ayarlarındandır lpgnin ya da araçta başka bir sıkıntı vardır. 40.000 km imiş zaten daha,yani subapsa 37.500 km'de bozulmuştur benzinli iken.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

ilk aklıma gelen aracınızı ilk çalıştırdığınızda motor devri 1000 devirin üzerinde çalışıyor mu

Yorum

Aynı şey banada oldu aracım 20 000 de aldım. prins taktırdım. aracım 67 500 de. titreme yaptı. Servis kapağı açaıp lpg uyumlu sübap takacak. Birde silindirlerden birisi milimetrik olarak düşük kalıyormuş ! değişim olacak dediler şuan serviste bakalım ne olacak
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Silindir lerde mi uzama yapıyor lpg de? yuhhhh
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

ERGÜN sendeki titreme nasıl biseydi dört beş saniyelikmi benim o şekilde oluyor anlatırmısın biraz ama benim aracıma lpg takılalı daha 2500 km oldu

Yorum

arkadaşlar aynı şey sadece benzinde çalıştırdığım zamanda oluyor.

Yorum

Titreme olayı şöyle oldu ; aracı ilk çalıştırmamda devir 1,500 lere çıkıyor zaten, araç önce titreyip sonra stop edecek gibi oluyordu. Durum rolanti 1000 devire düşene kadar devam ediyordu, 1000 devire gelip ısınınca normale dönüyor... Ben benzinden sanmıştım fakat değilmiş. Birde bu silindir milimetrik olarak nasıl düşük kalıyor anlamadım!...
                      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

soğukta oluşan titreme.. genelede yazılımsal.. nadiren parçalardan çıkıyor örnek oksijen sensörü(hava akış debimetresi ) gibi..
                        sıcakta oluyorsa o zmana mekanikseldir. Silindir kapağı çatlağına kadar baktırtmak lazım
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arel2434
                          Titreme olayı şöyle oldu ; aracı ilk çalıştırmamda devir 1,500 lere çıkıyor zaten, araç önce titreyip sonra stop edecek gibi oluyordu. Durum rolanti 1000 devire düşene kadar devam ediyordu, 1000 devire gelip ısınınca normale dönüyor... Ben benzinden sanmıştım fakat değilmiş. Birde bu silindir milimetrik olarak nasıl düşük kalıyor anlamadım!...
                          Önceki aracımda aynı sorunu yaşadım bir ara. Lpg ayarlarının değiştirilip düzeltilmesinden sonra sorunum ortadan kalkmıştı.
                          @Murat
                          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                            Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Çağrı,2500 km'de subaplara bir şey olmaz lpgde.Ben 45.000 km sonra değiştirdim subapları.Ya ayarlarındandır lpgnin ya da araçta başka bir sıkıntı vardır. 40.000 km imiş zaten daha,yani subapsa 37.500 km'de bozulmuştur benzinli iken.
                            Ben lpg taktirinca 100 km sonra olmustu
                            F30 Sport+

Yorum

bakalım arkadaşlar allah tan hayırlısı inşallah kötü bişey değildir yakında baktırıcam sorunun ne olduğunu sizlerle paylaşırım

Yorum

İşleniyor...
                              X