Arkadaşlar c.tesi günü Insignia ma kavuştuğumu sizlerle paylaşmıştım. Biliyorsunnuzki silecekler bir aralıklı çalışır birde sürekli. Yağmur yağmazken bir deneyim dedim benim araçta aralıklı çalışma konumunda silecekler çalışmadı. Silecek kolundaki aralık hızını arttırmaya yarayan scrollu çevirince bir kez çalışıp duruyor ve yine çalışmıyor. İlk defa yağmur sensörlü araç kullanıyorum. Bu normalmi, yağmur sensörlülerde bu şekildemi oluyor... Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Otomatik silecekler hakkında bilgi
Collapse
X
-
Ynt: Otomatik silecekler hakkında bilgi
Silecek kolu en altta iken kapali.
Bir ust kademede yagmura gore duyarli.
Sonraki kademeler ise surekli.
Yagmura gore duyarli konumda iken kol uzerindeki halka ile hassasiyet ayari yapabilirsiniz. Yagmurun hizina ve yogunluguna gore sileceklerin calisma zaman araligi ve kollari calisma hizi otomatik olarak ayarlaniyor.
Bende orta hassasiyet gayet basarili.
Silecek otomatik konumunda iken ayar halkasini cevirdiginizde silecekler bir kere calisir.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
-
Ynt: Otomatik silecekler hakkında bilgi
hiçbir sorun yok merak etmeyin kapalı konumdayken bi üst kademeye qetirirseniz bir kez çalışır durur ve sensör açık konumda bekler. yani yağmur sensörü olmayan araçlardaki qibi bi kez yukarı kaldırınca yavaş aralıkta çalışmaz. bir kez çalışır durur ve yağmur ne zaman yağarsa o zaman devreye qirer hassasiyet ayarına qöre tabi sensörün çalışması için en önemli faktör silecek kolunun kapalı konumdan bir kademe üstte olmasıdır. kapalı durumdayken sensörden çalışması beklenilemez
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum