Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vanalı egsoz hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• vanalı egsoz hakkında

Üstadlar merhaba 2014 model 1.6 170hp otomatik vites insignia var bende arac stok yani hiç birşeyine el sürmedim lakin 4 ay önce vanalı (kumandalı) egsoz yaptırdım bostancı sanayi ceyhun ustada 600 lira değerinde . Şimdi konu hakkındaki sorunum şu ; egsoz kapalıyken araç sorunsuz gidiyor ancak egsozu açtığımda düşük devirlerde araç gaz yemiyo , hatta bayılıyor ve tıkanıyor ve turbo itmiyor arabayı hatta rampa çıkarken arabadan , çingenelerdeki anadol gibi ses çıkarıyor ve baya zorlanıyor sizce bunun sebebi nedir ve bu kumandalı egsozun bu sebepten ötürü kısa yada uzun vadede aracıma bi zararı olurmu ?

İlginize teşekkür ederim.

Ynt: vanalı egsoz hakkında

sanırım montajda bi hata olmuş
    sonuçda egzosun bir kısmını kesiyorlar vanayı takıyorlar oraya bi baktırmanda fayda var
    bunu yapan birçok arkadaşım var hatta mercedes olsun bmw olsun her marka araçda var hiçbir skıntı duymadım
    ama şu dikkatimi çekdi biraz tuzlu yapmış usta sanki

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
      sanırım montajda bi hata olmuş
      sonuçda egzosun bir kısmını kesiyorlar vanayı takıyorlar oraya bi baktırmanda fayda var
      bunu yapan birçok arkadaşım var hatta mercedes olsun bmw olsun her marka araçda var hiçbir skıntı duymadım
      ama şu dikkatimi çekdi biraz tuzlu yapmış usta sanki
      Öncelikle ilginize teşekkür ederim banada montajda bi hata olmuş gibime geliyor fiyat konusuna gelecek olursak dediğiniz gibi biraz tuzlu hatta aynı usta 2 tane sağ 2 tane solda olmak üzere 4 tane eksoz kafası montajına 650 lira istiyor

Yorum

Araca yazılım yaptırmadan egzoz yaptırırsan alt devirlerinin düşmesi normal üst devirlerinde biraz daha iyi olmuştur

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

umarım sorununuz en kısa sürede hallolur

Yorum

İşleniyor...
          X