Merhaba forumda okudum fakat 2010-2011-2012 de yazılan görüşlerle günümüze göre kullanıcı tecrübelerinin yansıtıldığı düzgün bir başlık bulamadım varsada moderatörler şimdiden affetsin...
Sizden ricam 1.4T 2012 insignia için hangi lpgyi takmalıyım?
Tavsiye verenler lütfen kullanıcılar ve tecrübesini aktarabilenler olsun...
Buradanda tüm arkadaşlarımız hem taktırıp taktırmayacağına karar versin hemde getirleri neler zararları varmı onu güncel bilgilerle öğrenmiş olalım...
Lütfen gaz takacağına dizel araca geç gibi şeyler söylemeyelim... hepimiz biliyoruz dizele binmeyi ama bu tercih meselesi,bu hususta bilgisi tecrübesi ve ayakları yere basan tavsiyesi olan tüm insginiacı arkadaşlarımın abilerimin görüşlerini merak ediyorum...
Şimdiden ilgi alakanıza teşekkür ederim... srk
Sizden ricam 1.4T 2012 insignia için hangi lpgyi takmalıyım?
Tavsiye verenler lütfen kullanıcılar ve tecrübesini aktarabilenler olsun...
Buradanda tüm arkadaşlarımız hem taktırıp taktırmayacağına karar versin hemde getirleri neler zararları varmı onu güncel bilgilerle öğrenmiş olalım...
Lütfen gaz takacağına dizel araca geç gibi şeyler söylemeyelim... hepimiz biliyoruz dizele binmeyi ama bu tercih meselesi,bu hususta bilgisi tecrübesi ve ayakları yere basan tavsiyesi olan tüm insginiacı arkadaşlarımın abilerimin görüşlerini merak ediyorum...
Şimdiden ilgi alakanıza teşekkür ederim... srk
Yorum