Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastikler değişiyor sıra frenlerde ....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastikler değişiyor sıra frenlerde ....

merhabalar, aracım 50.000 km olacak ( şu an 49500 ) zamanı geldiği için lastikleri değiştiriyorum ( bir aksilik olmazsa conti CSC5 ya da nokian zG2 ) ancak Antalya ANTOTO tecrübelerimden sonra ( Rabbim ellerine düşürmesin ) 60.000 'i beklemeden frenlerimi de kendi çabamla ğiştirmek istiyorum.. ANTOTO'ya kalsa bir ara getirin bakarız demişlerdi de ,yine arabayı çizip inkar etmelerine sebep olmak istemedim..

internetten orijinal GM ürünü alıp özel servistemi taktırmamı önerirsiniz ? ya da özel bir OPEL ya da BOSCH bayiine gitsem sizce yeterli mi ?? bulduğum ürünler;

http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...M,PR-2085.html
    http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...M,PR-2083.html

yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler , sağlıcakla kalın

Ynt: lastikler değişiyor sıra frenlerde ....

EBC Green Stuff alın,çok iyiler.
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
      EBC Green Stuff alın,çok iyiler.
      Araci performansli kullanmiyorum ama serviste onlari da soracagim

Yorum

kimsenin bilgisi yok mu ya ?

Yorum

Ürünleri Dışardan alıp özel serviste taktırabilirsiniz sorun yok sadece aracınız garanti kapsamındamı değilmi o önemli? bence orjinal ekipman ve parçalarda dönem dönem Opel Fix kampanyası oluyor bunları takip edebilirsiniz seçim sizin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Ürünleri Dışardan alıp özel serviste taktırabilirsiniz sorun yok sadece aracınız garanti kapsamındamı değilmi o önemli? bence orjinal ekipman ve parçalarda dönem dönem Opel Fix kampanyası oluyor bunları takip edebilirsiniz seçim sizin
            Buyuksunuz moderatorum garanti yeni bitti , urunleri alip ozel bir opel servisine gidiyorum.. bu arada lastikleri sans eseri continental icin gittigim serviste buldugum falken ile degistirdim.. bence lastikler basarili

Yorum

İşleniyor...
            X