Herkese hayırlı günler dilerim. Son 3-4 aydır havaların ısınması ile birlikte debriyajdan gelen, inanılmaz rahatsız edici seviyede gıcırtı sorunum var. Aracım gün boyu sıcakta kaldığı için iş çıkışı bu sese maruz kalıyorum. Ortalama 1 saat kullanımdan sonra ses azalmaya başlıyor. Sıcaklarla birlikte ortaya çıkması sebebiyle pedal üzerindeki plastikten diye düşündüm fakat kontrol ettiğimde her şey yerli yerinde görünüyordu. Pedal üstü yağlamayı da yaptım ancak hiçbir değişme yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Debriyaj Gıcırtısı
Collapse
X
-
Ynt: Debriyaj Gıcırtısı
Baskı balatanın içindeki bir yay var bağzen yağsızlıktan dolayı özellikle kalkışlarda duyulan bir ses çıkartır sizin sorununuzda bu olabilir bunu baskı balatayı yarım olarak açıp özel bir yağ ile yağlayıp sorun çözülüyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: FacomX View PostYnt: Debriyaj Gıcırtısı
Baskı balatanın içindeki bir yay var bağzen yağsızlıktan dolayı özellikle kalkışlarda duyulan bir ses çıkartır sizin sorununuzda bu olabilir bunu baskı balatayı yarım olarak açıp özel bir yağ ile yağlayıp sorun çözülüyor
bendede aynı sorun var, daha önce garantiden pedal değiştirmişlerdi,geçti. şimdi tekrar çıktı. sinir bozucu gıç gırç pedalın neresi olabilir acababu sesi yapan. wd 40 yada sıvı gresle falan yağlasam geçer mi?
saygılar.
fatihSaygılar.
2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket
Yorum
-
Arkadaşlar tekrar merhaba,
aşağıda verdiğim linkte bu sesi size göstermek için çektiğim video var, düşüncelerinizi rica ediyorum.
saygılar.
FatihSaygılar.
2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum