yaklaşik bir aydır, seyir halindyken cukura dustugumde arka tafarftan garip, ince bi ses geliyodu, bu sabah yine bu sesi duyunca kafama takıldı, az önce aracımın arka bölümünü inceledim, gelen sesi buldum, arka sağ kapının hopörloründen geliyodu, sanırım vidası cikmiş, gevsemiş yada hiç taklmamış, sormak istediğim servise gitmeden kendim halledebılırmıyım, kapı panzutunu nasıl sokebılırım, hız ugrasmayıp dırek servısemı goturmelıyım, basit bişi gibi görünüyo aslında ama nasıl sokulecegını bılmıyorum ve zarar vermek istemiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hoparlörden gelen ses
Collapse
X
-
Ynt: hoparlörden gelen ses
kapı döşemelerini sökmek kolay ama nerelerde tırnak olduğunu bilmeniz lazım. servise gidip nasıl söktüklerini izleseniz içiniz gider. tırnak yerlerini bildikleri için çat çat söküyorlar. ben başta rahatsız olmuştum ama düşününce başka yolu da yok gerçekten.InsigniaTEAM
Yorum
-
Ynt: hoparlörden gelen ses
Orjinal yazı sahibi: cagrikapı döşemelerini sökmek kolay ama nerelerde tırnak olduğunu bilmeniz lazım. servise gidip nasıl söktüklerini izleseniz içiniz gider. tırnak yerlerini bildikleri için çat çat söküyorlar. ben başta rahatsız olmuştum ama düşününce başka yolu da yok gerçekten.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
Yorum