Merhaba,bugun araci bakim icin servise biraktim ve 2 haftadir farkettigim degisiklikleri kendilerine belirttim. 1.si. Yuksek hizlarda ani fren yaptigimda disklerden gelen ses ve belli belirsiz vibrasyon idi. On fren disklerinin degismesi gerektigini soylediler tamam dedim. 2. Sorun arac icinde ve rolanti yada yuksek devirlerde hissedilmeyen devir artarken duyulabilen hiriltili sesti. Ilk basta egsoz manifolt civatalarinin gevsemis olabilecegi yada conta kaynakli sesin geldigiydi. Su an ise turbonun degismesi gerektigini soyluyorlar ve %70 indirimle 1100tl gibi rakama cikacagini belirttiler. Bunada onay verdim fakat biraz acele davrandigimi hissediyorum forumdaki turbo ile olan konulari okuduktan sonra. Umarim yetkili servis gereksiz yere parca degisimine gitmek gibi bi hatada bulunmaz.isin ilginc tarafi bu sorunlar mevcutken 2000km kadar yol yaptim fakat hicbir sikayetim olmadi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4t turbo degisimi
Collapse
X
-
Ynt: 1.4t turbo degisimi
Orjinal yazı sahibi: M JMerhaba,bugun araci bakim icin servise biraktim ve 2 haftadir farkettigim degisiklikleri kendilerine belirttim. 1.si. Yuksek hizlarda ani fren yaptigimda disklerden gelen ses ve belli belirsiz vibrasyon idi. On fren disklerinin degismesi gerektigini soylediler tamam dedim. 2. Sorun arac icinde ve rolanti yada yuksek devirlerde hissedilmeyen devir artarken duyulabilen hiriltili sesti. Ilk basta egsoz manifolt civatalarinin gevsemis olabilecegi yada conta kaynakli sesin geldigiydi. Su an ise turbonun degismesi gerektigini soyluyorlar ve %70 indirimle 1100tl gibi rakama cikacagini belirttiler. Bunada onay verdim fakat biraz acele davrandigimi hissediyorum forumdaki turbo ile olan konulari okuduktan sonra. Umarim yetkili servis gereksiz yere parca degisimine gitmek gibi bi hatada bulunmaz.isin ilginc tarafi bu sorunlar mevcutken 2000km kadar yol yaptim fakat hicbir sikayetim olmadi.
Şimdi aracımın 43bin km.deki turbosunu satılığa çıkardım. Size 1100 lira teklif etmeleri de ilginç, o turbo çok daha pahalıdır, dikkat edin çıkma olmasın. Sıfır demişlerse sıfır olsun. İnşallah turbodan değildir sorun.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum