Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çalıştırken titreme sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Çalıştırken titreme sorunu

Abiler, şuan memleketteyiz rizedeyiz. son 1 haftadır ara sıra arabayı çalıştırırken titreme oluyor normal bir titreme değil. biraz araştırdım ama tam kesin bir cevap bulamadım. herkes başka bir şey diyor. servise götürücez. fakat sizce neden olabilir ? 1.6T lpg'li. 45.000Km'de.

Ynt: Çalıştırken titreme sorunu

lpg lpg lpg
    hafta 2 gün benzinde bin benzinde bindiğin günlerin sabahında titreme olmaz. haftada 2 gün binersen benzinde titreme kalmaz

Yorum

Benzin'de çalıştırıyoruz ama ? yani kesin mi abi?

Yorum

sorun ateşleme bobininde diyorlar teknik desteği vs aradık öyle diyorlar.

Yorum

ateşleme bobinin arıza yaptıysa eger aracın yolda gittigi yerde kesme yapar sanki benzin veya tüp bitiyormuş gibi ama sen ilk çalıştırdığımda diyorsun bende de aynı sorun oldu ateşleme bobinim arıza yaptı arabayı tekleye tekleye servise zorla götürdüm.

Yorum

Yani lpg diyorsun abi. şuan araba özel serviste rize'de babama 3 ihtimal vermişler, ya bobinler, ya ateşleme, yada siboplar

Yorum

Lpg kaynakli sorun baslangici diyebilirsin
              Cok az bir ihtimal oksijen dengesizligi de olabilir

Gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bir ihtimalde şöyle olabilir, LPG enjektorlerinde sızma olabilir dolayisiyla manifolda sızdığı için sabahları ilk çalışmada zengin karışım oluyor (benzin +LPG) araba boğularak çalışıyordur. Ancak bu sadece arabayı geç çalıştırmaya neden olur.

Yorum

İşleniyor...
                X