Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ROT -BALANS

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ROT -BALANS

herkese iyiaksamlar,
    arabam 10000 kmoldu acaba her 10000 km bir rot ayarina baktrmali miyim yoksa 15000 bakimini mi beklesem mi
    2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Ynt: ROT -BALANS

Yaparsanız iyi olur. Makyajlıları bilmiyorum ama, öncesi insignialarda bijon aralıklarında boşluk olması nedeniyle balans tutma sorunu olabiliyordu. Başıma çok geldi. Makina da yapılan balanstan sonra tekerlek yerine takıldığında boşluk nedeniyle balans tutmuyordu. Şans eseri tuttuğu da olmaktaydı. Bu nedenle, aracınıza en azından araç üzerinde balans yaptırın.
    Yanlş anlaşılmasın. Boşluk dediysek öyle şangır şıngır değil. MM den daha az boşluklar. Ufacık tefecik bir kayıklık bile gram olarak balansın kaçmasına neden oluyordu.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Rot ayarı kolay kolay bozulmaz. Çok zorlu yollarda kullanmadıysanız bence lüzumsuz. İmzamdaki aracı ilk rotu bir kaç ay önce yaptırdım sırf yaptırmış olmak için ve neredeyse hiç bir sorun yoktu. Uğraşmasak da olurdu dedi usta. Bilgisayarla falan baya uğraşılıyo aygınlar falan takıyolar. Neyse pahalı bir işlem değil zaten vaktiniz bolsa yaptırın, bence gerekli değil size.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        Yaparsanız iyi olur. Makyajlıları bilmiyorum ama, öncesi insignialarda bijon aralıklarında boşluk olması nedeniyle balans tutma sorunu olabiliyordu. Başıma çok geldi. Makina da yapılan balanstan sonra tekerlek yerine takıldığında boşluk nedeniyle balans tutmuyordu. Şans eseri tuttuğu da olmaktaydı. Bu nedenle, aracınıza en azından araç üzerinde balans yaptırın.
        Yanlş anlaşılmasın. Boşluk dediysek öyle şangır şıngır değil. MM den daha az boşluklar. Ufacık tefecik bir kayıklık bile gram olarak balansın kaçmasına neden oluyordu.
        Bijon boşluğu sorununu ilk defa duyuyorum ama 18" jantlarda balansı sıfırlamak gerçekten zor oluyor, aracım otomtik olduğundan "eşek balans" olarak nitelendirilen balans makinasını da önermediler, aklınızda bulunsun bu gibi sorunlarda bir de jant/lastik uyumunu sağlayan bir ayar var, araştırın derim.
        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
          Rot ayarı kolay kolay bozulmaz. Çok zorlu yollarda kullanmadıysanız bence lüzumsuz. İmzamdaki aracı ilk rotu bir kaç ay önce yaptırdım sırf yaptırmış olmak için ve neredeyse hiç bir sorun yoktu. Uğraşmasak da olurdu dedi usta. Bilgisayarla falan baya uğraşılıyo aygınlar falan takıyolar. Neyse pahalı bir işlem değil zaten vaktiniz bolsa yaptırın, bence gerekli değil size.
          gereksiz(araç sizden istemiyorsa).güvenmediğiniz bir yere,tanımadığınız kişilere sakın yaptırmayın.Sık sık lastik havalarını kontrol edin yeterli.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İşleniyor...
          X