Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cosmo ön cam hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: cosmo ön cam hakkında

Orjinal yazı sahibi: bgmeu
    2009 sport tourer aracımın camıını aracı alırken satan arkadaş değiiştirdi. 1470tl faturası.. cam izmirden geldi.. cosmo donanım olduğunda camda birçok özellik oluyor sanırım.. birde 1 gün serviste yattı araç.. vermediler.. orijinal her zaman iyidir..
    zaten camın muadili üretilmiyomuş galiba sorduklarımdan bi kaç tanesi öyle söyledi atermik olduğu için birde kamera far yağmur sensörü biraz kalabalık olduğu için heralde

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
      Orjinal yazı sahibi: insignia54
      sormadım ama zannetmiyorum öyle bişey olacağını
      Tamamen inisiyatif meselesi. Servis camcıya fatura edecek camcı da size. Kasko da sizin adınıza ödeyecek. Muhasebesel ya da kanuni açıdan bir engel göremiyorum. Tabi benim görmemem yetmiyor farkındayım Ama ben olsam bi zorlarım.
      neyse gebzede bir yerde buldum camı yarın inşallah değiştireceğim tekrar teşekkürler ilginiz için

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        ... yetkili servisin kaskoyla cam anlaşması yokmuş...
        Bunu da ilk defa duyuyorum. Bir servisin bir sigorta şirketiyle anlaşması ya vardır ya yoktur. O ne demek yahu çamurluğu değiştirrim ama camı değiştirmem, boya yaparım ama far değiştirmem falan??? O zaman arabanın yarısını bi yere yarısı başka yere mi yaptırcaz yarın bi durum olsa? SAÇMA!
        evet malesef öyle bir olay var yetkili servis onarımlı aracım ama cam değişimi yokmuş ama bu şuda olabilir adapazarındaki servisin (ekin oto) anlaşması olmayabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Bu işinizi hallettikten sonra bilindik bir sigorta firmasından kasko yaptırın
          aslında kasko firmamla hiç bir sıkıntım yok hatta şöyle bir madde var anlaşması olsun veya olmasın bütün yetkili servislerde aracın onarımı yapılıyor ama cam işi biraz karışık çıktı mesela daha sonradan çıkmış bi sigorta şirketinin ekin oto ile anlaşması olmasına rağmen benim kasko şirketinin cam anlaşması yok buda tuhaf bi durum dknow

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54 View Post

neyse gebzede bir yerde buldum camı yarın inşallah değiştireceğim tekrar teşekkürler ilginiz için
            Selam benim aracimin camida kirik degistirmek istiyorum tam olarak nerede degistirdiniz hangi marka takildi . Ben i ternetten baktimta uv korumali bir cam istiyorum kaliteli . Olimpia iyimidir acaba.

Yorum

olimpia türkiyede üretilen iyi bir marka bildiğim kadarıyla ama hiç bir zaman orijinalin kalitesine ulaşamıyorlar.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Olimpia önceki aracımın arka camı olarak takılmıştı.Orjinali 5dk gibi bi sürede buhuyu çözerken Olimpia yaklaşık 15-20dk da çözüyordu.Orjinalden şaşmayın.Tamir edilebilecek gibiyse tamir ettir.Şuan ki insignia'mın ön camında küçük bir çatlak vardı.Tamir ettirdim,gayet iyi oldu.

Yorum

İşleniyor...
                X