arkadaşlar merhaba aracım 2010 model cosmo halk sigortadan kaskolu sakaryada ikamet ediyorum camı kaskodan faydalanarak değiştirmek istiyorum ama malesef adapazarındaki bütün firmaları aradım cam özel bir cam ultraviole filtreli kamera ve çift sensör var bu cam elimizde yok cevabı aldım daha yakınımda nerede bulurum yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cosmo ön cam hakkında
Collapse
X
-
Ynt: cosmo ön cam hakkında
Orjinal yazı sahibi: insignia54arkadaşlar merhaba aracım 2010 model cosmo halk sigortadan kaskolu sakaryada ikamet ediyorum camı kaskodan faydalanarak değiştirmek istiyorum ama malesef adapazarındaki bütün firmaları aradım cam özel bir cam ultraviole filtreli kamera ve çift sensör var bu cam elimizde yok cevabı aldım daha yakınımda nerede bulurum yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden..2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonServisten sipariş etsene, camcılardakiler yan sanayi ve 1. sınıf olmadığı için hafif dalgalı oluyor genelde. Ben de renault servisinden sipariş ettim 2 gün önce, kaskodan ücrestsiz değişecek.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: insignia54arkadaşlar merhaba aracım 2010 model cosmo halk sigortadan kaskolu sakaryada ikamet ediyorum camı kaskodan faydalanarak değiştirmek istiyorum ama malesef adapazarındaki bütün firmaları aradım cam özel bir cam ultraviole filtreli kamera ve çift sensör var bu cam elimizde yok cevabı aldım daha yakınımda nerede bulurum yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden..
Yorum
-
Anlaşmalı olan camcı gitsin yetkili servisten alsın az kar koyup size satsın. Zaten kasko ödeyecek. Olmuyor mu öyle, sordunuz mu?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insignia54Orjinal yazı sahibi: kingdragonServisten sipariş etsene, camcılardakiler yan sanayi ve 1. sınıf olmadığı için hafif dalgalı oluyor genelde. Ben de renault servisinden sipariş ettim 2 gün önce, kaskodan ücrestsiz değişecek.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
2009 sport tourer aracımın camıını aracı alırken satan arkadaş değiiştirdi. 1470tl faturası.. cam izmirden geldi.. cosmo donanım olduğunda camda birçok özellik oluyor sanırım.. birde 1 gün serviste yattı araç.. vermediler.. orijinal her zaman iyidir..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insignia54sormadım ama zannetmiyorum öyle bişey olacağını2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
... yetkili servisin kaskoyla cam anlaşması yokmuş...2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum