Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir kaç soru??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bir kaç soru??

Herkese merhaba..
    Arkadaşlar 2010 model insignia 1.6 turbo cosmo (76.000 km) aracımı Ankara'da yetkili servise götürmeyi düşünüyorum. Bir kaç sorum olacak sizlere:
    1- Aracı 2. el olarak aldım. Aldığımdan beri koltuk ısıtması çalışmıyor. Yine bu siteden araştırdığıma göre kronikmiş bu sorun.(Isıtmaya bastıktan kısa süre sonra devreden çıkıyor) Bu sorunu ÜCRET ÖDEMEDEN hallettirebilirmiyim?

2- Aracım ivmelenirken silkeliyor. Yani kesik kesik ivmeleniyor bi kararsızlık hali var sanki. Özellikle klima açıkken bariz hissediliyor.Ayrıca klima açıkken aracımın çekişi fazla düşüyormuş gibi hissediyorum. Bu durum sizlerde de aynı mı yoksa ateşlemeyle alakalı sorun mudur?

3- Gereken yazılımsal güncellemelerin yapılması ücrete tabi midir?

4- Hangi yetkili servisi tercih etmeliyim?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim...

Ynt: Bir kaç soru??

1. soruya yanıt vereyim, araban 2015 model bile olsaydı bırak ücretsiz tamiri, bunlar böyle yapacak bir şey yok cevabını alabilirdin, ki araba 2010 model, garanti biteli yıllar olmuş.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ynt: Bir kaç soru??

Orjinal yazı sahibi: SBU53
      Herkese merhaba..
      Arkadaşlar 2010 model insignia 1.6 turbo cosmo (76.000 km) aracımı Ankara'da yetkili servise götürmeyi düşünüyorum. Bir kaç sorum olacak sizlere:
      1- Aracı 2. el olarak aldım. Aldığımdan beri koltuk ısıtması çalışmıyor. Yine bu siteden araştırdığıma göre kronikmiş bu sorun.(Isıtmaya bastıktan kısa süre sonra devreden çıkıyor) Bu sorunu ÜCRET ÖDEMEDEN hallettirebilirmiyim?

2- Aracım ivmelenirken silkeliyor. Yani kesik kesik ivmeleniyor bi kararsızlık hali var sanki. Özellikle klima açıkken bariz hissediliyor.Ayrıca klima açıkken aracımın çekişi fazla düşüyormuş gibi hissediyorum. Bu durum sizlerde de aynı mı yoksa ateşlemeyle alakalı sorun mudur?

3- Gereken yazılımsal güncellemelerin yapılması ücrete tabi midir?

4- Hangi yetkili servisi tercih etmeliyim?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim...
      1 - Elinizde ücret ödemeden temin ettiğiniz "pedler" yoksa, döşemeleri açıp, sorunlu parçaları söküp, yerine sağlamları takıp, döşemeleri sorunsuz kapatacak bilgi ve yeteneğe ya da bunlara sahip ve ücretsiz iş yapacak bir yakına sahip değilseniz ÜCRET ÖDEMEDEN HALLETTİREMEZSİNİZ. Güncel masrafınız 1.000 tl civarı olur diye tahmin ediyorum. Olur da parçaları değiştirirseniz yenilerine kimsenin dizleriyle basmadığına emin olun.

2 - Geçmişinde LPG vardır. Olmadığına eminseniz; turbo, ateşleme, yazılım vs. çokça sebebi olabilir. Yetkili servise gidip arıza tespiti yaptırmanızı tavsiye ederim. Arızadan emin olduktan sonra özel servise geçebilirsiniz.

3 - Ben şimdiye kadar (garanti sonrasını da katarak söylüyorum) hiç yazılım ücreti ödemedim. Servis inisiyatifinde sanırım.

4 - Ankara'yı bilmiyorum...
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
      X