Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2. el İnsignia alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2. el İnsignia alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Hangi yetkili de dyno var ? Hangi yetkili motor gücünü ölçebiliyor. Motor gücü, bir çok farklı sorunu zaten belli ediyor. Gerisi bulmakta.
    Ayrca, yanal kayma, frenleme ve alt takım testini hangi yetkili yapıyor? Kaporta + bilgisayara bağlayıp gözle incelemek yetmez... Son zamanlarda dyno cihazını servisine alan yetkili varsa bilemem ama ben hiç rasgelmedim. Adam gibi dynosu olan adı duyulmuş expertiz firmalarında aracınızı tepeden tırnağa inceletin.

Servis bakımı varmı yokmu, vs vs gibi kayıtlar için servise gidilebilir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ynt: 2. el İnsignia alırken dikkat edilmesi gerekenler.

Orjinal yazı sahibi: aton1981
      Hangi yetkili de dyno var ? Hangi yetkili motor gücünü ölçebiliyor. Motor gücü, bir çok farklı sorunu zaten belli ediyor. Gerisi bulmakta.
      Ayrca, yanal kayma, frenleme ve alt takım testini hangi yetkili yapıyor? Kaporta + bilgisayara bağlayıp gözle incelemek yetmez... Son zamanlarda dyno cihazını servisine alan yetkili varsa bilemem ama ben hiç rasgelmedim. Adam gibi dynosu olan adı duyulmuş expertiz firmalarında aracınızı tepeden tırnağa inceletin.

Servis bakımı varmı yokmu, vs vs gibi kayıtlar için servise gidilebilir.
      +1

Yorum

İşleniyor...
      X