Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yolda Giderken Göstergeler Kapandı!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yolda Giderken Göstergeler Kapandı!

Herkese selamlar.

Bayramın birinci günü yolda giderken önce dijital ekran kapandı. Tam noluyoruz derken analog göstergeler de sıfıra indi. Ailem arabadaydı, çaktırmadım ama ufaktan da tırstım. Bir 10-15 saniye kadar sonra tüm göstergeler çalışmaya başladı. Resmen göstergeler kendine "reset" attı Ekrandaki tüm sayfaları kontrol ettim, sadece ekonomi trendi sayfası sıfırlanmıştı, diğer bilgiler silinmemişti.

Sizce bu durum neden olmuştur? Servise gitmeyi gerektirecek kadar ciddi midir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Ynt: Yolda Giderken Göstergeler Kapandı!

Hata kodu bırakmıştır. MEraktan ta olsa baktırın.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bundan 2-3 ay önce bir sefere mahsus bende de olmuştu; ciddi bir şey olmadığını söyleyebilirim. Bilgisayara bağlatıp kontrol ettirin.

Yorum

Göstergelerin içi geçmiştir abi, azıcık hızlı git bi canlansınlar haha
        InsigniaTEAM

Yorum

Bence bu durum hakkında servise kayıt açtır eğer bunu bir kaç defa daha yaparsa en azından değişitirirler geçmişte benim CD500 de olmuştu 2-3 defa yapmıştı sonra değiştirdiler o gün bu gün sorun yok.
          Geçmiş olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

geçmiş olsun umarım sıkıntı yoktur. Eski yada yeni kasa farketmiyor bu araçlar arada su koyveriyor, ne kadar çok elektronik o kadar sorun ihtimali bence. benim aracım da daha 7 aylık 8500 km.de antalya sıcağından kafayı yedi, durduğu yerde kapıyı açınca alarm susmamacasına başladı hiçbi şekilde anahtar vb susmadı çalıştırdım hala devam en sonunda yandı biyer herhalde sustu şimdide alarm çalışmıyor ve lastik konumları bilinmiyor servis lastik izleme sistemi uyarısı veriyor servise gittim bilgisayara bağlayınca elektrikçi, "ileti arızası var bi ara bırak 20 beyin var bunlarda nerde koptu inceleyelim dedi sonrada valla sıcakta olur bi yerden kopmuştur" gibi rahat bi yaklaşım sergiledi
            [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Sıcakta ses sistemi de çok kolay korumaya geçebilir, aklınızda bulunsun, bir arıza değil
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Sıcakta ses sistemi de çok kolay korumaya geçebilir, aklınızda bulunsun, bir arıza değil
                Astra H de araba 1 saat güneş altında kalsa teybin sesi açılmazdı.Klima felan açınca kendine gelirdi.Ama insignia da sıkıntı yaşamadım hiç.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Seninki yine iyiymiş, benim megane'da zifiri karanlıkta virajlı bir yolda, yokuş aşağı inerken iç aydınlatma ışığına basar basmaz farlar kapandı, freni kökleyip zor durdum. (ama benim hatamdı, iç aydınlatmayı led yapmıştım)
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

geçmişolsun bende merak ettim gerçekten ne olduğuınu

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
                      Astra H de araba 1 saat güneş altında kalsa teybin sesi açılmazdı.Klima felan açınca kendine gelirdi.Ama insignia da sıkıntı yaşamadım hiç.
                      haha haha aynen hatta bir keresinde ben arabayı kaçırmıştım böyle birşey başıma gelmişti yandık elimizde patladı demiştim
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Teşekkürler tam zamanında yapılmış bir uyarı bu sabahtan beri ses sisteminde acayip bir düşüş vardı ses çok az geliyor herhalde o da gidiyor diye düşünüyordum ki okuyunca rahatladım.
                        [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Hepinize cevaplarınız için teşekkürler.

Evet ilk fırsatta servise gideyim. Ben de merak ettim neden oldu.

Çağrı, bizimkiler korkuyorlar napayım

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Biraz geç de olsa cevap vereyim. Geçtiğimiz cumartesi servise gittim. Durumu anlattım, bilgisayara bağladılar ama hata kodu bulamadılar.

Yorum

Aynısı 2007 model antara da istanbul şile yolunda benim başıma geldi gedizlere götürdüm ve çok kısa bir süre içerisinde hallettiler lakin bende bayağı korkmuştum ama önemli birşey değilmiş

Yorum

İşleniyor...
                              X