Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL YARDIM

Cmd flashtec markalı bi yazılım firması varmış hollandada yeri olan bi kayserili kişi calistiriyormus dün görüştüm abiyle 500tl ye yaparim diyor ne diyorsunuz benim araç 1.4 140hp .160hp olur diyor ayrıca software garantisi veriyorum diyor ama bi sıkıntımız var yeri yok burda sadece kayseriye gelip gittiğinde halledecek işleri

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Ynt: Araç yazılımı hakkında

Bence yaptırma, bir sıkıntı olursa gideceğin yer olmaması riskli
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ynt: Araç yazılımı hakkında

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
      Bence yaptırma, bir sıkıntı olursa gideceğin yer olmaması riskli
      Aynen abi bende onu düşündüğümden buraya yazdım hemen adamla konuştum bu konuyuda ben sürekli gider gelirim kayseri hollanda arası sıkıntı çıkmaz diyor ama fiyatı cezbediyor abi

Yorum

Ynt: ACİL YARDIM

Adam iki üç güne gidecekmis lütfen bilgisi olan yazarmi biraz acil de

Yorum

Bence yazılacak bir şey yok.Zevkin için yaptıracağın her hangi bir şeyin acelesi olmaz.Her hangi bir sorunla karşılaştığında adam mı sana gelecek,sen mi adama gideceksin.Kafana takılan bir şey olmaması gerekir.İlla aracına bir şey yaptıracaksan,Vergi levhası olan,çatısı olan bir şirketle görüşmen gereklidir.Vereceğin 500 TL aracının bedelinden oldukça düşük.Sen aracını düşünmelisin.Sen düşün ki Opel'in marka değeri artsın.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Uyarılar yerinde buna rağmen soruyorsan yaptır belki hiç sorun yaşamıyacaksın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bilinen bir yerde yaptırın. Çok önemli.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Fatih Bey teknik olarak bilgi veremem.Firmayı da duymadım.Ama yazdıklarınızı okuyan çoğu kişi benimle aynı kanaatte olacağını sanıyorum.
                Araçta mekanik bir soruna sebep verse kimi bulacaksın? Buldun da kabul edecekmi? Etti de nasıl telafi edecek?100-200 tl farklar için fantazi bence.Ürününe güveniyorsa gelir türkiyeye açar dükkanı,onlarca sorunsuz müşterisi olur tamam dersin.Türkiyede bile seçici davranıyoruz.Araçlarımızın parçaları pahalı.Sürekli Hollanda-Kayseri arası gidip geliyorum demesi ise çok komik. Aklıma Balcı reklamları geldi nerdense?
                "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
                  Bence yazılacak bir şey yok.Zevkin için yaptıracağın her hangi bir şeyin acelesi olmaz.Her hangi bir sorunla karşılaştığında adam mı sana gelecek,sen mi adama gideceksin.Kafana takılan bir şey olmaması gerekir.İlla aracına bir şey yaptıracaksan,Vergi levhası olan,çatısı olan bir şirketle görüşmen gereklidir.Vereceğin 500 TL aracının bedelinden oldukça düşük.Sen aracını düşünmelisin.Sen düşün ki Opel'in marka değeri artsın.
                  Anladim abi bende onu düşündüğümden buraya yazdım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Uyarılar yerinde buna rağmen soruyorsan yaptır belki hiç sorun yaşamıyacaksın
                    Tamam abicim: )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                      Bilinen bir yerde yaptırın. Çok önemli.
                      Eyvallah abi çok sağol bi Insignia lazim oldu bi abime seninkinin gittiğine bi üzüldüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                        Fatih Bey teknik olarak bilgi veremem.Firmayı da duymadım.Ama yazdıklarınızı okuyan çoğu kişi benimle aynı kanaatte olacağını sanıyorum.
                        Araçta mekanik bir soruna sebep verse kimi bulacaksın? Buldun da kabul edecekmi? Etti de nasıl telafi edecek?100-200 tl farklar için fantazi bence.Ürününe güveniyorsa gelir türkiyeye açar dükkanı,onlarca sorunsuz müşterisi olur tamam dersin.Türkiyede bile seçici davranıyoruz.Araçlarımızın parçaları pahalı.Sürekli Hollanda-Kayseri arası gidip geliyorum demesi ise çok komik. Aklıma Balcı reklamları geldi nerdense?
                        haklısınız abi Allah razı olsun onereceginiz markalar varmi sizce yazilimmi yoksa powerbox mi

Yorum

Hangi yazılımcı mekanik, teknik bir soruna sebep olduğunda destek veriyor ki, sizin masrafınızı hiçbiri karşılamaz. Servise gider yaptırırsınız, bu hepsinde böyledir.. Yazılımla ilgili bir sıkıntı yaşarsan da yapılacak altın kural bellidir.. Yazılımı sildir ve yoluna devam et.. CMD Flastec'i netten araştır
                          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                            Hangi yazılımcı mekanik, teknik bir soruna sebep olduğunda destek veriyor ki, sizin masrafınızı hiçbiri karşılamaz. Servise gider yaptırırsınız, bu hepsinde böyledir.. Yazılımla ilgili bir sıkıntı yaşarsan da yapılacak altın kural bellidir.. Servis halleder
                            Bu adamda öyle dedi abi bi.sıkıntı olursa servise sokar reset attırırsın gibisinden

Yorum

Firmasını araştır netten, ama hem lpgli, araç hem yazılım bana komik geliyor hemşo
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

İşleniyor...
                              X