Cmd flashtec markalı bi yazılım firması varmış hollandada yeri olan bi kayserili kişi calistiriyormus dün görüştüm abiyle 500tl ye yaparim diyor ne diyorsunuz benim araç 1.4 140hp .160hp olur diyor ayrıca software garantisi veriyorum diyor ama bi sıkıntımız var yeri yok burda sadece kayseriye gelip gittiğinde halledecek işleri
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ACİL YARDIM
Collapse
X
-
Ynt: Araç yazılımı hakkında
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBence yaptırma, bir sıkıntı olursa gideceğin yer olmaması riskli
Yorum
-
Ynt: ACİL YARDIM
Bence yazılacak bir şey yok.Zevkin için yaptıracağın her hangi bir şeyin acelesi olmaz.Her hangi bir sorunla karşılaştığında adam mı sana gelecek,sen mi adama gideceksin.Kafana takılan bir şey olmaması gerekir.İlla aracına bir şey yaptıracaksan,Vergi levhası olan,çatısı olan bir şirketle görüşmen gereklidir.Vereceğin 500 TL aracının bedelinden oldukça düşük.Sen aracını düşünmelisin.Sen düşün ki Opel'in marka değeri artsın.https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
Yorum
-
Fatih Bey teknik olarak bilgi veremem.Firmayı da duymadım.Ama yazdıklarınızı okuyan çoğu kişi benimle aynı kanaatte olacağını sanıyorum.
Araçta mekanik bir soruna sebep verse kimi bulacaksın? Buldun da kabul edecekmi? Etti de nasıl telafi edecek?100-200 tl farklar için fantazi bence.Ürününe güveniyorsa gelir türkiyeye açar dükkanı,onlarca sorunsuz müşterisi olur tamam dersin.Türkiyede bile seçici davranıyoruz.Araçlarımızın parçaları pahalı.Sürekli Hollanda-Kayseri arası gidip geliyorum demesi ise çok komik. Aklıma Balcı reklamları geldi nerdense?"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canbazBence yazılacak bir şey yok.Zevkin için yaptıracağın her hangi bir şeyin acelesi olmaz.Her hangi bir sorunla karşılaştığında adam mı sana gelecek,sen mi adama gideceksin.Kafana takılan bir şey olmaması gerekir.İlla aracına bir şey yaptıracaksan,Vergi levhası olan,çatısı olan bir şirketle görüşmen gereklidir.Vereceğin 500 TL aracının bedelinden oldukça düşük.Sen aracını düşünmelisin.Sen düşün ki Opel'in marka değeri artsın.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75Fatih Bey teknik olarak bilgi veremem.Firmayı da duymadım.Ama yazdıklarınızı okuyan çoğu kişi benimle aynı kanaatte olacağını sanıyorum.
Araçta mekanik bir soruna sebep verse kimi bulacaksın? Buldun da kabul edecekmi? Etti de nasıl telafi edecek?100-200 tl farklar için fantazi bence.Ürününe güveniyorsa gelir türkiyeye açar dükkanı,onlarca sorunsuz müşterisi olur tamam dersin.Türkiyede bile seçici davranıyoruz.Araçlarımızın parçaları pahalı.Sürekli Hollanda-Kayseri arası gidip geliyorum demesi ise çok komik. Aklıma Balcı reklamları geldi nerdense?
Yorum
-
Hangi yazılımcı mekanik, teknik bir soruna sebep olduğunda destek veriyor ki, sizin masrafınızı hiçbiri karşılamaz. Servise gider yaptırırsınız, bu hepsinde böyledir.. Yazılımla ilgili bir sıkıntı yaşarsan da yapılacak altın kural bellidir.. Yazılımı sildir ve yoluna devam et.. CMD Flastec'i netten araştır*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleHangi yazılımcı mekanik, teknik bir soruna sebep olduğunda destek veriyor ki, sizin masrafınızı hiçbiri karşılamaz. Servise gider yaptırırsınız, bu hepsinde böyledir.. Yazılımla ilgili bir sıkıntı yaşarsan da yapılacak altın kural bellidir.. Servis halleder
Yorum
-
Firmasını araştır netten, ama hem lpgli, araç hem yazılım bana komik geliyor hemşo*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
Yorum