Hem benzinlide hem dizelde yıllardır Opet kullanırım bundan sonra da kullanma niyetindeyim. Opet Erhan Dedeoğlu'ndan alırım yıllardan beri. Bir sıkıntı yaşamadım.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
önerileriniz için çok teşekkür ederim. büyük bir lojistik firmasında araç filo sorumlusu olarak görev yapıyorum. toplamda 2800 tane ağır ticari,hafif ticari,binek aracımız var. yakıt olarak petrol ofisi ve total markalarını kullanıyoruz. sürücülerle arasıra sohbetimizi oluyor ve soruyorum. çoğunluk totali tercih ediyor. kararsız kaldım ve paylaşmak istedim. Total hakkındaki bilgi ve düşünceleriniz nelerdir?
Güzel bir konu.Opetten başka yakıt kullanmıyordum.Tuvaletleri temiz,marketi güzel.Yakıtta da sorun yaşamadım.Ama benim tespitim sanırım tamamen görsel.Farklı marka kullanmadığım içinde kıyaslama yapamadım.Ağır vasıta sürücüleri ve taksicilerin yorumları bence çok daha değerli olur bu konuda.
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
2 aracım var 2 tane de motorum var daima shell kullanıyorum gazı da benzinide dizeli de oradan alıyorum
sanırım şirketin hisselerini de almaya başlayacağım
Yakıt için Shell V-Pover kurşunsuzu tercih ediyorum. Ancak kredi kartı kampanyası olursa Total'den de alıyorum arada. Uzun yolda tuvalet ihtiyacı ya da çocuğun bezini değiştirmek için opet'e uğruyoruz.
2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi 2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi
Dün opetten yetkili birisi ile toplantım vardı. Büyük 5 markanın benzin kalitesinin aynı olduğu yalnız bazılarının katkı maddesi koyarak farklı hissettirdiğini söyledi. Market ve istasyonları ile ilgili canbaz bey gibi iddialılar. sürekli müşteri memnuniyeti ve performans Değerlendirmesi yapıyorlarmış. Zaten sizlerden gelen bilgiler doğrular nitelikte. Büyük marka haricilerini özellikle şehirler arası dikkatli olmak gerekiyormuş. Opet PO dan sonra en fazla istasyonu olan firmaymış. Ve son olarakta aldığımız benzinin yüzde yetmişi vergi.
"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
arkadaşlar herkese selamlar ben insigniam için BP yi tek geçerim hem ekonomik olsun hem performans olsun ustune tanımam.gazianatepte butun markaları kullandım hiç biri BP kadar saglam çıkmadı BP de kullandıgım benzin daha çok yol alıyor ve daha çok performans katıyor
Yorum