Duyuru

Collapse
No announcement yet.

3000 devirden sonra tekleme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 3000 devirden sonra tekleme

Selamlar arkadaslar. Oncelikle herkese hayirli bayramlar. Bayram icin Elazig yoluna ciktik ama yolculugumuz sorunlu basladi arac 3000 devirden sonra tekleye tekleye hizlaniyor hangi vites olursa olsun. Aracim lpg li ama ayni sorun benzinde de devam ediyor bu sorunla birlikte sol on taraftan tikirti seklinde ses de gelmeye basladi. Standart prosedur geregi aku vasligini sokup taktim ama ayni sorun devam ediyor. 3000 devirden sonra yapmasi beni biraz korkuttu acikcasi umarim turbo ile ilgili degildir.
    Tekrar hayirli bayramlar dilerim.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Ynt: 3000 devirden sonra tekleme

Ateşleme problemi gibi gorunuor. Korkulacak bir durum değil.
    Buji veya bobin. Kuvvetle muhtemel de bobindir. Servisibizden emanet denemelik bobin deneyebilirsiniz.

3000 devirde ateşlemeyi yetistirememekte. Bir ihtimal turbo tertibatı da olabilir. Bobin ile geçmez ise buji ve ardından turbo tertibatı dusunulmelidir.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

%99 ateşleme bobinidir bendede oldu aynı olay,fiyatını hatırlamıyorum şuan

Yorum

Bobindir kesinlikle GM Delphi olandan alın,sadece Delphi yazan da tekliyor. Ben çok uğraştım bulana kadar,meğer sadece Delphi yazan bobinden takmıştı servis,o yüzdenmiş.GM Delphi ile değiştirince tekleme filan kalmadı.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Tesekkurler degerli bilgileriniz icin. K.maras donusunde insallah bir cozum buluruz.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
          Navigasyon DVD
          46KT880

Yorum

Geçmiş olsun hocam

Ateşleme problemi gibi gözüküyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tesekkurler Fatih Bey
              Su an yoldayim. Insallah yarin gostericem araci umarim cok masrafli olmaz.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
              Navigasyon DVD
              46KT880

Yorum

Bugün özel serviste araç cihaza bağlandı ve tekleme probleminin nedeninin turbo selenoid valfi denen sensörden kaynaklandığı belirlendi.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

Sorunun bulunduğuna sevindim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler Fatih Bey;

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                    Navigasyon DVD
                    46KT880

Yorum

İşleniyor...
                    X