Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA TEKLEME PROBLEMİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA TEKLEME PROBLEMİ

arkadaşlar çevre yolunda 6. viteste 110 km hızla giderken gaza biraz daha bastım ve tam hızlanmaya başlarken aracım tekledi sonra hızlanmaya devam etti. 140 a geldim bir daha tekledi sonra yine normale döndü. başkada tekleme yapmadı. 1.6 turbo motor var. lpg yok.
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Ynt: İNSİGNİA TEKLEME PROBLEMİ

benzinden kaynaklı olabilir.aracınız bende olsaydı,6'dan 4'e çekerdim.dip gaz yapardım.sonra 3'e çeker,motor freniyle yavaşlardım.sonra 2.sonra tekrar dip gaz.biraz sadistim bu konuda ama bende genelde işe yaramıştır ihihi
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

sonra turboyu kucağımıza alırdık benzinden de olabilir. ateşleme ekipmanlarından da olabilir. tam emin değilim.
      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Benzin, benzin pompası, buji, bobin, turbo ile alakalı parçalar ( boru, valfler )

Birdaha yapmadıysa bunların arasında geçiçi olan etken durum ''yakıt''
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

motorun zorlanması gereklidir.Motoru şaşırtılması gerekliliğini her zaman savunurum.Patron sizsiniz.Motor sizin dediğiniz yapmak zorunda.Turboya zorlanmanın hiç bir zararı yok (istisnaları var tabiki) .
          Vücut geliştirici,vücudunu geliştirebilmesi için acı çekmesi lazımdır.Kendini zorlayarak ancak vücudunu geliştirebilir.Motorda aynı.Motorun istediğini değil kendi istediğini motora yaptırmalı.Birbirinin emsali iki aynı aracın,ileri kilometrelerde karakterleri değişecektir.Her kontak açışta yapmadığınız şeyleri yapın ki aracınız farklı olsun.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Yakıt kaynakli yada buji, bobin kaynakli olmasi muhtemel. Ayni sorun bendede olmustu. Bujileri ve bobini degistik cözüldü.
            İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
            Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Ben de tekmeleme problemi diye okudum )))

Yorum

Bobin kaynaklıdır,yakıt da olabilir.Ateşleme sistemi ile alakalıdır büyük ihtimal...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

modeli kaçtı?
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

2009 model 110.000 km de
                    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

bobin değiştiren varmı? orjinalin fiyatı nedir?
                      İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

350 TL civarında olması lazım
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

1.6 ların parçaları 1.4 lere göre hep daha ucuz oluyor.
                          1.4 bobin 550 tl civarı.

Konu açılmışken bobin problemi olduğunda tekleme olma anında başka da bir ipucu verir mi araç? Farklı bir ses gelir mi motordan veya bobinden?
                          Bu tekleme motor soğuk/sıcak iken olur veya her zaman olur diyebilir miyiz?
                          Bobine bakınca arıza varsa ne görülür?
                          Arıza kodu verir mi?
                          @Murat
                          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

bobinde arıza kodu vermez diye biliyorum. ben büyük bir araç kiralama ve lojistik bölümüne bakıyorum. bazen çok alakasız parçalar çok pahalı olabiliyor. misal isuzu d-max ön fren balatası 470 tl bunun sebebide piyasada yan sanayisinin olmaması. 1.4 turbo motor çok fazla tercih edilmediği için parçalarınında yaygınlığı pek fazla olamayabilir. bu sebepten dolayı biraz pahalı olması muhtemel.
                            bobinin tek vereceği belirti motorda tekleme olması. lpgli araçlarda daha çok hissettiriyor diye biliyorum.
                            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Bobinde arıza kodu olmaz,yalnız ateslemezse silindir ateşleme hata kodu verir.Bobin kötü ise yakıt artar,performans düşer, tekleme ve silkeleme olur. İnternetteki sitelerden alabilirsiniz.
                              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
                              X