Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA DEBRİYAJ PEDALI SERTLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA DEBRİYAJ PEDALI SERTLİĞİ

arkadaşlar merhaba, 2009 model 1.6 turbo insignia sahibiyim. aracımın debriyaj pedalı bir hayli sert. ustaya gösterdim baskıda bir problem görünmüyor dedi. kalkışlarda titreme sorunuda yok. nedeni ne olabilir? baskı değiştirmeden bu problemi çözebilirmiyim?
    ayrıca debriyaj seti değişiminde volantıda değiştirmek zorundamıyım? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    İNSİGNİA 1.6 TURBO

Ynt: İNSİGNİA DEBRİYAJ PEDALI SERTLİĞİ

Merhaba

Belli bir km'den sonra pedalda sertlik oluyor eğer çok sert ise bitmiş olabilir volantta bir arıza yoksa her baskı değişiminde değişmez
    2010 1.6T Cosmo

Yorum

Hoşgeldiniz İnsignianın doğasında var bu durum, sorun olarak görmeyin derim
      İnsignia 1.4T-140hp (Ecufast +30hp), Necvox Navi-Infinity surround system,Sprint booster, Çift egzoz uygulaması

Yorum

bundan önce 2007 model vectra twinport vardı. o aracımdada bu sorun vardı ve debriyaj setini değiştirdiğimde yumuşamıştı. bu aracımında setini değiştirsemmi kararsız kaldım. en dik yokuşlarda bile hiç titreme veya kaçırma yok. en iyisi biraz daha kas yapmaya devam ediyim
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Aynen benim sattığım araçtada aynı sertlik mevcuttu henüz 17 bin km iken.eşimin aracına bindiğimde insignia ya kıyasla sanki pamuk gibi gelirdi debriyaj pedalı.dur kalk trafikte sol ayak baya ağırıyor başka bir sorunu yok
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

2010 benimkide aynı sorun bendede var 2001 vectra ya biniyorum sanki debriyaj yok

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

sert arabaya sert debreaj

Yorum

Yumuşak debriajlı insignia yok kki?
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Vitese geçerken yağ gibi kaymasının sebebi sağlam durumda olan debriyaj bilya/rulmanı mıdır?
                  Ya da vitese geçerken bazen sert geçme sebebi nedir?
                  @Murat
                  2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
                  X