Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arka Yan Cam Perde Arızası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Arka Yan Cam Perde Arızası

Sport Tourer aracımın arka yan cam perdesi geri toplamıyor.İnternet siteleri vasıtası ile yurtdışından getirtilebiliyormu? Veya 2.el bulunabilirmi? Çok fazla kullanılmayan bir aparat ama arızalı durması hoşuma gitmiyor.Sıfır fiyatını Çağrı 800 tl gibi söyleyince moralim bayağı bozuldu. Tamiri de olmuyormuş sanırım. Bu konuda tavsiye ve yönlendirmelerinizi rica ederim.
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Ynt: Arka Yan Cam Perde Arızası

Geçmiş olsun

Çıkmacılara bir bak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bu kadar pahalı bir şeyse kesin tamirini yapan vardır.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
        Sport Tourer aracımın arka yan cam perdesi geri toplamıyor.İnternet siteleri vasıtası ile yurtdışından getirtilebiliyormu? Veya 2.el bulunabilirmi? Çok fazla kullanılmayan bir aparat ama arızalı durması hoşuma gitmiyor.Sıfır fiyatını Çağrı 800 tl gibi söyleyince moralim bayağı bozuldu. Tamiri de olmuyormuş sanırım. Bu konuda tavsiye ve yönlendirmelerinizi rica ederim.
        Eğer yapmak isterseniz kapının üç tane vidası var söküyosunuz daha sonra alttan yukarı doğru geçme klipsler var onlardan dışarıya doğru asılarak kapının alt kısmını kurtarıp en son üste doğru kastırarak çıkartın daha sonra 2 adet küçük alyan anahtarla perdeyi ordan söküp alabilirsiniz perdenin bir ucunda sabit diğer ucunda hareketli bir mekanizma var hareketli olan tarafı dikkatlice söküp içinde bir yay var o yay büyük ihtimalle o parçadan kurtulmuştur yayın şeklini ve parçayı gördüğünüzde nasıl takılacağını eminim anlıyacaksınız onu yerine takarken bi kaç tur fazla attırıp sararsanız eğer perdelerinizde eskisine istinaden daha gergin olacaktır geçmişolsun..

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Yorum

Yakında olsaydım yardımcı olmak isterdim

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

benımkıde attı bi sökeyim bakayım bari 800 tl ucuk para yanı verılmez
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                Ömür hocam yaşıyormusun

Yorum

Herkese bilgilendirmelerinden dolayı tek tek teşekkür ederim.Sakaryalı Arkadaşımıza da ayrı bir teşekkürü borç bilirim.Hem anlatımı hemde iyiniyeti için.
                  En kısa zamanda yönergelere uygun söküp deneyeceğim.Toplayamazsak artık Çağrıdan destek alırız.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                    Ağabey nerelerdesin sen ?
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Benimde arka sağ tutacak kırık. Ortak bir tane alıp işe yarayan parçaları mı paylaşsak

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                        Herkese bilgilendirmelerinden dolayı tek tek teşekkür ederim.Sakaryalı Arkadaşımıza da ayrı bir teşekkürü borç bilirim.Hem anlatımı hemde iyiniyeti için.
                        En kısa zamanda yönergelere uygun söküp deneyeceğim.Toplayamazsak artık Çağrıdan destek alırız.
                        estağfurullah yardımım dokunduysa ne mutlu bana resimleri olucaktı bende bulabilirsem göndereyim size inşaallah

Yorum

İşleniyor...
                        X