Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 t Performans

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 t Performans

Orjinal yazı sahibi: tornado
    Orjinal yazı sahibi: cagri
    Dizelin verdiği torku, 1.500kg fındık motorlu ve turbosunun yüklü olmadığı devirde benzinli bir araçtan beklememek lazım
    Vites küçültünce fındık motor aslan kesiliyor ama Çağrı,dizel yetişeceğim diye bir yerlerini yırtmaya başlıyor. Bir de aynı sorun dizelde de var ki,turbosu yüklü değilken o da vermez iyi performans.Düşük devirde o da hantal kalır.
    Vites küçültme ayrı bir olay, 1.500 devirde yeterli performans veren benzinli araç çok fazla yoktur. 1.4T Insignia için fındık motor, yoksa Astra'da gayet yeterli
    Zaten 1.4'ü beğenmiyor değilim, 2500 devir sonrası atmosferik 2.0 motor gücü veriyor, güzel de yürüyor. ama dizelden sonra kesmez. 1.3 dizel hariç
    Ben 1.6 T için konuşmuştum.
    1.6 fındık değilki, jet motoru
    InsigniaTEAM

Yorum

Dizelin verdiği torku, 1.500kg fındık motorlu ve turbosunun yüklü olmadığı devirde benzinli bir araçtan beklememek lazım
      Vites küçültünce fındık motor aslan kesiliyor ama Çağrı,dizel yetişeceğim diye bir yerlerini yırtmaya başlıyor. Bir de aynı sorun dizelde de var ki,turbosu yüklü değilken o da vermez iyi performans.Düşük devirde o da hantal kalır.
      Vites küçültme ayrı bir olay, 1.500 devirde yeterli performans veren benzinli araç çok fazla yoktur. 1.4T Insignia için fındık motor, yoksa Astra'da gayet yeterli
      Zaten 1.4'ü beğenmiyor değilim, 2500 devir sonrası atmosferik 2.0 motor gücü veriyor, güzel de yürüyor. ama dizelden sonra kesmez. 1.3 dizel hariç
      Ben 1.6 T için konuşmuştum.
      1.6 fındık değilki, jet motoru
      Ben de onu diyorum işte.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Ne 1.6 imiş be ya
        masallah araçlarınıza.
        ben daha 1.4ü zapdetmekte zorluk çekiyorum 1.6 yı düşünemiyorum
        düz yolda 2000 deviri geçince hangi viteste olsun farketmiyor araçta bulunanlar hemen tepki veriyor o sebeple düz yoldaki max devirim 2000.
        ben 1.4 aracımın performansından memnunum,doğruya doğru.
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

1.6 değil 1.6 turbo, lütfen dikkat edelim
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Sorunsuzdur 1.4 T candır.. performans 1.6T kadar olmasada tatmin edicidir.. Ben memnunum aracımdan ama istanbulda olsam yazılım atardım o ayrı tabi bulusmalarda nal toplamamak adına..)))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Murat atamadın bir yazılım
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Malatya için yazılıma gerek yok bir ucundan diğer ucuna 15 dk

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                  Murat atamadın bir yazılım
                  Abi fatih abi özetlemiş..)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                  X