Dizelin verdiği torku, 1.500kg fındık motorlu ve turbosunun yüklü olmadığı devirde benzinli bir araçtan beklememek lazım
Vites küçültünce fındık motor aslan kesiliyor ama Çağrı,dizel yetişeceğim diye bir yerlerini yırtmaya başlıyor. Bir de aynı sorun dizelde de var ki,turbosu yüklü değilken o da vermez iyi performans.Düşük devirde o da hantal kalır.
Vites küçültme ayrı bir olay, 1.500 devirde yeterli performans veren benzinli araç çok fazla yoktur. 1.4T Insignia için fındık motor, yoksa Astra'da gayet yeterli
Zaten 1.4'ü beğenmiyor değilim, 2500 devir sonrası atmosferik 2.0 motor gücü veriyor, güzel de yürüyor. ama dizelden sonra kesmez. 1.3 dizel hariç
Dizelin verdiği torku, 1.500kg fındık motorlu ve turbosunun yüklü olmadığı devirde benzinli bir araçtan beklememek lazım
Vites küçültünce fındık motor aslan kesiliyor ama Çağrı,dizel yetişeceğim diye bir yerlerini yırtmaya başlıyor. Bir de aynı sorun dizelde de var ki,turbosu yüklü değilken o da vermez iyi performans.Düşük devirde o da hantal kalır.
Vites küçültme ayrı bir olay, 1.500 devirde yeterli performans veren benzinli araç çok fazla yoktur. 1.4T Insignia için fındık motor, yoksa Astra'da gayet yeterli
Zaten 1.4'ü beğenmiyor değilim, 2500 devir sonrası atmosferik 2.0 motor gücü veriyor, güzel de yürüyor. ama dizelden sonra kesmez. 1.3 dizel hariç
Ben 1.6 T için konuşmuştum.
1.6 fındık değilki, jet motoru
Ben de onu diyorum işte.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Ne 1.6 imiş be ya
masallah araçlarınıza.
ben daha 1.4ü zapdetmekte zorluk çekiyorum 1.6 yı düşünemiyorum
düz yolda 2000 deviri geçince hangi viteste olsun farketmiyor araçta bulunanlar hemen tepki veriyor o sebeple düz yoldaki max devirim 2000.
ben 1.4 aracımın performansından memnunum,doğruya doğru.
Sorunsuzdur 1.4 T candır.. performans 1.6T kadar olmasada tatmin edicidir.. Ben memnunum aracımdan ama istanbulda olsam yazılım atardım o ayrı tabi bulusmalarda nal toplamamak adına..)))
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum