Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 T eco mod ve otomatik kilit sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 T eco mod ve otomatik kilit sorunu

Öncelikle Selamın Aleyküm abilerim ve kardeşlerim... Aracımda çözümünü bulamadığım birkaç sorun var sizlerden yardım almak istedim. Aracımı ilk aldığımda (1.4 T) eco mod açıkken vites boşta olduğunda otomatik olarak stop ediyordu ve tekrar debriyaja basıp vitesi 1' e atana kadar da geri çalışıyordu. Şu anda eco mod açıkken vites boşta iken araç tepkisiz bekliyor. Bir diğer sorunum ise; normalde araç hareket ettikten sonra ve belli bir hıza ulaşınca kendi kendine kapıları kilitliyordu. Ancak ben zaten araca bindiğimde hareket etmeden kapıları kilitlediğim için sadece unuttuğumda işe yarıyordu bu sistem. Bir süre sonra kapıları biner binmez kilitlemeden sistemi denemek istedim ancak sistem çalışmadı ve şuan hala çalışmıyor. Bunun yeni farkına vardım çünkü aldığımdan beri biner binmez aracı kendim kilitliyordum. Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Ynt: 1.4 T eco mod ve otomatik kilit sorunu

Start stop un çalışmaması akünüzün sarj durumu ile ilgili.. az km yaptiysaniz sarja bagli olarak calismayabilir.. otomotik kilit icin ise config menusunden arac ayarlari kısmından otomatik kapi kilitleri ile ilgili kısmı açık yapın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ynt: 1.4 T eco mod ve otomatik kilit sorunu

74 000 km de araç. Onu servise danışacağım, kilitle ilgili söylediğini denerim abi teşekkürler...

Yorum

İşleniyor...
      X