SLM MRB arkadaslar 2011 model opel insignia 1,6 180 hp turbo cosmo aracımın arka fren balataları bıtmıs ve dısk duzeyı temız her hangı bır sey yok tamırcı arkadas balataların degişmesi gerektıgını söyledı ama üç dört marka var ve kafam karıstı bana yardımcı olurmusunuz. ebc 18 jant arka balata 100 tl delphi 60 tl bosch 85 tl trw 90 tl hangisini tercih etmeliyim tşklr
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel insignia balata seçimi 1,6 180 HP TURBO 18 JANT
Collapse
X
-
Ynt: Opel insignia balata seçimi 1,6 180 HP TURBO 18 JANT
Orjinali ne kadar ?
Bu arada aracınız 180 Hb gücünde güçlü bir araç oem ürünlerde sürüşe bağlı olarak balata bitmesi daha çabuk oluyor diye duymuştum EBD nin performans balatalarınada bakabilirsiniz
Orjinallerde opel Fix kampanyasına giriyordu hemen hemen bu fiyatlar diye hatırlıyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: vedat kutluayanladım abı ama işte servis gm marka takmak ıstıyo 150 tl parca 80 tl işçilik diyo ama trw 90 tl bı usta burad ben ucretsız takarım dedı aıle dostu oldugu ıcın .
Yorum
-
iki insigniamdada bosch marka kullandım hiç bir kötü yönünü görmedim.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kartalbeyTRW çok kaliteli parçalar üretir. Hatta çoğu markanın orijinal ürünlerini de fason olarak üretir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: kartalbeyTRW çok kaliteli parçalar üretir. Hatta çoğu markanın orijinal ürünlerini de fason olarak üretir...
Zaten hiçbir büyük marka sarf malzemelerde tek firmaya bağlı kalma riskini göze almaz.
Dolayısıyla kendi spesifikasyonlarını belirleyip o ürünü fason olarak doğru firmalara ürettirirler...1.6 T - COSMO - DVD 800
Yorum
Yorum