Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 2010 1.6t Motor gücü azaltıldı servise gidiniz hatası yardım?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 2010 1.6t Motor gücü azaltıldı servise gidiniz hatası yardım?

İyi günler değerli insignia kullanicilari.Aracimi alali 1 ay oldu aldigim kisi yağı yeni degistirildi daha dedi.Ancak bin km yol yaptim 1 ayda ve bugün sabah motoru çalıştırdım 3km falan gittim sonra motor gücü azaltıldı yağ seviyesi %5 servise gidin gibi bir uyari verdi sanayide baktirdim normal bir usta yağı olmasi gerektigi gibi dedi ancak 0.5lt yag ekledik genede.Bu arada motor gücü azaltildi deyince çekişi düştü biraz ancak yağı ekledikten sonra çekişi eski haline geldi şuan bir sorun gozukmuyor.Sizin yorumlariniz ne yönde onu ogrenmek istiyorum.Araci oazartedi ankara opak servisine göturcem veya başka servis tavsiye ederseniz de oraya gidebilirim.

Ynt: İnsignia 2010 1.6t Motor gücü azaltıldı servise gidiniz hatası yardım?

Yag konuldugu zaman sayac degeri sifirlanmamistir
    Aracta lpg varmi

Su an hala motor gucu azaltildi diyormu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Yag konuldugu zaman sayac degeri sifirlanmamistir
      Aracta lpg varmi

Su an hala motor gucu azaltildi diyormu
      Hayir hocam lpg yok aracta arac daha 90 binde döşemeleri piril piril kasiste falan en ufak ses gelmiyor yani baya temiz kullanilmis ama boyle hata vermesi canimi sıktı.
      Suan motor gücü azaltildi uyarisi yok sadece yağ uyarisi %5 kaldi gibi bir hata veriyor ve aracin çekişinde düşüş yok.

Yorum

Bu arada yağ seviyesini nasil sifirlayabiliriz?

Yorum

Yağın haricinde turbo hortumunu da bi kontrol ettirin gevşemiş vs. olabilir.
          [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Power
            Yağın haricinde turbo hortumunu da bi kontrol ettirin gevşemiş vs. olabilir.
            b

Tamam hocam peki ankarada hangi servise gotureyim.üç kuruş fazla param gitsin ama kafam rahatça arabaya bineyim. Fatih bey opal i tavsiye edermisiniz yada atakana mi gitsem?

Yorum

Aku kutup basini bi sokup takin normale donmesi gerekir bir sikinti yok ise donmezse servise gidersiniz.
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Aku kutup basini bi sokup takin normale donmesi gerekir bir sikinti yok ise donmezse servise gidersiniz.
                O zamanda cd çalar ve navigasyon sifirlanmaz mi hocam?

Yorum

Sadece camlari actirip kapattirabilir

Ankarada servis olarak opel reis yada opala gidebilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Akü kutup başı sökülünce eskide olduğu gibi teyp kodu vs istemiyor yeni araçlar. Navigasyon sistemi ile ilgili hiçbir durum söz konusu değil zaten.

Sadece göstergenin ortasında bulunan kırmızı bilgi ekranında dört camı cam açma tuşları ile açıp kapatmanızı ister, küçük bir kalibrasyon yapar hepsi bu kadar.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Yağ göstergesi için linki inceleyin;
                      http://www.insigniateam.com/forum/in...7745#msg167745
                      InsigniaTEAM

Yorum

benim araçtada bu uyaryı vermişdi triger kayışı değişti sorun ortadan kalktı
                        sizde isterseniz bi baktırın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
                          benim araçtada bu uyaryı vermişdi triger kayışı değişti sorun ortadan kalktı
                          sizde isterseniz bi baktırın
                          Şuan 1 hafta oldu ve gaz pedalı kontrolü ayrıca beyine giden bütün soketlerin kontrolü sonrası 1 haftadır hiç hata vermedi umarım birdaha da vermez.Trigeri aldığım kişi 60 bin bakımında değiştirdiğini söyledi ancak emin olamadım trigerin değişip değişmediğini ustaların anlaması mümkün müdür ?

Yorum

Triger değişimini usta pek anlayamaz. Ancak, çok çok yeni değişmiş ise ve üzerinden fazla km geçmemiş ise kayışın renginden, belki anlayabilirler.
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

aynı hata bende de oldu enjektörlerinden birisi tıkanmış benzinden pislik kaçmış dedi ustalar basınca soktular enjektörü sonra düzeldi.

Yorum

İşleniyor...
                              X