Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Park Sensörü Ve CDC400 çalışmıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Park Sensörü Ve CDC400 çalışmıyor

Selamlar arkadaşlar , insignia 1.6 T elegance 2009 aracım var.Biraz önce farkettım ki kontagı actıgımda cd çalar calısmıyor arabayı çalıştırdıgımdada çalışmıyor. Cd çaları açıyorum kontağı kapatıyorum bu sefer cd çalar çalışmaya devam ediyor.Sadece buda değil kontagı acınca park sensörü aktıf değil yazısı cıkıyor park sensörü düğmesine basarak aktıf etmeye calıssam bıle hıcbır sekılde ön veya arka calısmıyor bilgilerinize ve düşüncelerinize ihtiyacım var saygılarımla..
    GK 4182-İNSİGNİA 1.6 TURBO Edition Elagance

Ynt: Park Sensörü Ve CDC400 çalışmıyor

En klasik yöntem akü kutup başını sökün, 10 sn, bekleyip takın, muhtemelen düzelir...

Yorum

Geçmiş olsun

Hasan beyin söylediği gibi akünün kutup başını söküp takmanız sorunu çözecek gibi çözülmez ise servise gidip bilgisayara bağlatıp sorunun teşhisini yaptırın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

kutup başlarını söküp taktıktan sonra herhangı bır senkronızasyon yapmama gerek varmı
        GK 4182-İNSİGNİA 1.6 TURBO Edition Elagance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Turan4546
          kutup başlarını söküp taktıktan sonra herhangı bır senkronızasyon yapmama gerek varmı
          Sırayla sizden 4 camı kapamanızı istiyor araç, başka da bişey yok benim bildiğim..
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

aynı sorun bendede oldu bende deneyeyim bu kutup başlarını sökmeyi teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
            X