Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2700 3000 devir arası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2700 3000 devir arası

Selam arkadaşlar
    2500 ve 3000 devir arası araç bir anlığına yığılma yapıyor neden olabilir acaba hem lpg hemde benzinde yapıyor
    tavsiyelerinizi bekliyorum Teşekkürler
    34 GDH 14  BEYAZ SİYAH TAVAN  2011 COSMO LPG NAVİGOLD NAVİ 5 KANAL SES SİSTEMİ

Ynt: 2700 3000 devir arası

2009 - 2010 modellerde vardi sonra yazilimla duzeltildi

Sizin aracin yazilimlarini tekrar yukletin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi benim 2011 sonu bende de vardı. Dediğin gibi yazılımla çözüldü.
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Yazilımı servise mi attirmamiz gerekiyor acaba

Hafta sonu güç artırimi ıcin yazilim attiricam duzelirmi acaba

Yorum

bende de aynı sıkıntı var geçen hafta opel-ekcan bayisine gidip yazılımla düzeltmenizi istiyorum dediğimde aracın plakasını istediler bilgisayardan baktılar ve aracınız için güncelleme gözükmüyor burada dediler. İnsigniateam de aynı sıkıntıyı yaşayanlar var ve yazılımla çözmüşler sorunlarını dedim şu an çok yoğunuz yarın öbürgün randevu alıp gelin ustalar kontrol eder yazılım yükleriz dedi 75 tl de para istediler.
          ben bu adama güvenemedim nedense çünkü aynı yazılımı tekrar yükler falan diye düşünüyorum ve param havaya gider. İstanbul veya izmit'te bu sorunu çözecek yazılımı atan yetkili veya özel servis bileniniz var mı vede bu işlem için ücret talep edilmesi normal mi çünkü hem giderleri yok hem de aracın yazılımını ben bozmadım sonuçta.
          herkese iyi forumlar dilerim
          ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

Lpgli araca yazılımmı attıracaksınız ?
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              evet attırıcam inşaalah

Yorum

Orjinal, yazılım güncellemesi sonucu aracımda vuruntulu calışmalar meydana geldi. ( sözde titrteşimli çalışma önleme üzerine yazılımdı ) Herzamanki gibi bu tabiki normal denildi.

Afra tafrayla önceki yazılımına geri döndürdüm. Düzeldi.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bolulu
                  Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  evet attırıcam inşaalah
                  Şimdiden Allah sabır versin derim hocam
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bujilerinizi ve bobininizi kontrol ettirin.
                    İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                    Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mujdat91
                      bende de aynı sıkıntı var geçen hafta opel-ekcan bayisine gidip yazılımla düzeltmenizi istiyorum dediğimde aracın plakasını istediler bilgisayardan baktılar ve aracınız için güncelleme gözükmüyor burada dediler. İnsigniateam de aynı sıkıntıyı yaşayanlar var ve yazılımla çözmüşler sorunlarını dedim şu an çok yoğunuz yarın öbürgün randevu alıp gelin ustalar kontrol eder yazılım yükleriz dedi 75 tl de para istediler.
                      ben bu adama güvenemedim nedense çünkü aynı yazılımı tekrar yükler falan diye düşünüyorum ve param havaya gider. İstanbul veya izmit'te bu sorunu çözecek yazılımı atan yetkili veya özel servis bileniniz var mı vede bu işlem için ücret talep edilmesi normal mi çünkü hem giderleri yok hem de aracın yazılımını ben bozmadım sonuçta.
                      herkese iyi forumlar dilerim
                      Bende servise gittiğimde aynen size dedikleri gibi "yazılım gerekmiyor" falan demişlerdi. Bende Opel müşteri hizmetlerini aradım. Servis geri dönüş yaptı. Bu şekilde güncellettirdim. Benden 25 lira almışlardı. Özelde oluyor mu, oluyorsa da özelde yaptırmak doğru olur mu bilemiyorum. Ben yetkili serviste yaptırmıştım.
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hİç bir farkı olmaz. Cihazı olan özel serviste yapabilir.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bujiler değişecek bobinler iyidir

Yorum

Bir şey daha sorayım sabahları motor soğukken hareket ediyorum ayagim gaz pedalında sabit duruyor ..
                            ama araba gaz vermiş gibi bir hızlanıyor bir yavaşlıyor bir sorunmu yoksa soğuk olduğu içinmi acaba Teşekkürler

Yorum

sn. bolulu. Aracınızın sabah çalıştırdıktan ne kadar süre sonra LPG ye geçiyor?
                              Eğer motor soğukken geçiyorsa LPG regülatörü yeterince işini yapmıyor olabilir.
                              Bu da şu demek yaz ayarıyla geziyorsunuz demektir.
                              LPG yaz ve kış ayarı yaptırmayı unutmayın.
                              Bu arada problemin aynısı bende de var.
                              Takip ediyorum.
                              Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
                              Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

İşleniyor...
                              X