Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Stop lambalarını led ile değiştirmek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Stop lambalarını led ile değiştirmek

Stoptaki tüm lambaları led ile değiştirebilir miyiz ?

Ynt: Stop lambalarını led ile değiştirmek

Valla ben de araştırdım bir süre ama sürekli drenç kullanma mecburiyeti karşıma dikildi ne yazık ki, eğer bir çözüm bulunursa ben de hemen değişecem

Yorum

Benim bildiğim odak ta hazır satılıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ampülleri değiştirebilirsiniz fakat daha düşük enerji ile çalıştığı için arıza yakar, direnç kullanarak çözebilirsiniz.

Diğer türlü komple stopları değiştirerek ledli yapabilirsiniz. Sitemizde örnek uygulaması mevcut.

Yorum

Sistem lambaların kesik olup olmadığını, lambanın üzerinden geçem akımı miktarını kontrol ederek anlıyor. Eğerki, led li lamba takarsanız çekilen akım düşük olacaktır ve size lamba arızası olarak ekrana çıkabilir. Söylendiği gibi, lambalara yüksek watt li drenç bağlanarak akım drenç üzerinden geçirilerek control sistemi yanılttırıla bilir..
          2011 Cosmo Flexi Ride Navigation...

Yorum

Benim de bu yönde bir projem var evet dirençsiz olmuyor. Bir aya kadar uygulama yapabilirim. Çok güzel olacağını düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

Bu süreden önce siz yaparsanız fotoğraflarla yardımcı olursanız seviniriz.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
            X