Duyuru

Collapse
No announcement yet.

direksiyondan gelen ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• direksiyondan gelen ses

herkese malatya dan selamlar benim araçta şöle bi sıkıntı var araba rölantide çalışırken direksiyonu sağa sola biraz hızlıca çevirdiğimde bir noktada tık diye ses geliyor araba hareket halindeyken bi sıkıntı yok serviste sordum usta açar bakarız sana pahalıya malolur böle bin dedi başına böle bişey gelen varmı acaba

Ynt: direksiyondan gelen ses

Hemşerim Hoşgeldin.. Tanışma bölümünden kendini tanıtırmısın.. İnsignia team de bir gelenektir.. Kavuklar servis mi sıkıntı olmaz böyle kullan dedi..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat44
      herkese malatya dan selamlar benim araçta şöle bi sıkıntı var araba rölantide çalışırken direksiyonu sağa sola biraz hızlıca çevirdiğimde bir noktada tık diye ses geliyor araba hareket halindeyken bi sıkıntı yok serviste sordum usta açar bakarız sana pahalıya malolur böle bin dedi başına böle bişey gelen varmı acaba
      Murat abi facebook daki insigniateam kayseri sayfamizdan yardım istemişti konu hakkinda bilgili olmadigimdan burayi önerdim siz değerli abilerimin yardımcı olacağından eminim

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

Ince olarak, cit.cit diyorsa normal kanimca...
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
        X