iyi günler ben 2010 model opel insignia aldım ve aracım 10000 km de yağ uyarısı verdi fakat yağımda bi eksilme yok.. servis 15000 de değişeceğini söylüyr.. ne yapmam gerekir..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
opel
Collapse
X
-
Ynt: opel
Öncelikle kendinizi tanıtmanız gerekir
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Daha sonra da aracınızın kontağı açık iken (araç çalışır durumda olmayacak) ayağınız fren pedalında iken kalan yağ ömrü (remaining oil life) menüsüne gelerek set/clear tuşuna bir süre basılı tutmanız gerekir. Bu işlemden sonra kalan yağ ömrü değeriniz %100 olacaktır.
Bu anlattığım benim aracımda bu şekilde. Insignialar'da da aynıdır diye tahmin ediyorum
-
Ynt: opel
Aşağıdaki linkte Insignia'nın kullanım klavuzu mevcut:
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
81. sayfada yukarıda bahsettiğim şekilde sıfırlanabileceği yazılmış.
Eğer ben uğraşmak istemiyorum derseniz Fatih Bey'in dediği gibi yetkili servisler sizin için uyarıyı kaldıracaktır.
Yorum
Yorum