Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• opel

iyi günler ben 2010 model opel insignia aldım ve aracım 10000 km de yağ uyarısı verdi fakat yağımda bi eksilme yok.. servis 15000 de değişeceğini söylüyr.. ne yapmam gerekir..

Ynt: opel

Öncelikle kendinizi tanıtmanız gerekir

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Daha sonra da aracınızın kontağı açık iken (araç çalışır durumda olmayacak) ayağınız fren pedalında iken kalan yağ ömrü (remaining oil life) menüsüne gelerek set/clear tuşuna bir süre basılı tutmanız gerekir. Bu işlemden sonra kalan yağ ömrü değeriniz %100 olacaktır.

Bu anlattığım benim aracımda bu şekilde. Insignialar'da da aynıdır diye tahmin ediyorum

Yorum

Insigniada sadece görüyoruz diye biliyorum
      Aracınızın üretim tarihinden sonra geçen zamana göre Yağ bitti demiştir servise gidin sıfırlasınlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aşağıdaki linkte Insignia'nın kullanım klavuzu mevcut:
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

81. sayfada yukarıda bahsettiğim şekilde sıfırlanabileceği yazılmış.

Eğer ben uğraşmak istemiyorum derseniz Fatih Bey'in dediği gibi yetkili servisler sizin için uyarıyı kaldıracaktır.

Yorum

Evet Sıfırlama için yer var Evet diyorsunuz sıfırlamıyor ben denemiştim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Evet Sıfırlama için yer var Evet diyorsunuz sıfırlamıyor ben denemiştim
            Hımmm o zaman durum servislik

Yorum

evet oldu yağ seviyesi %100 e çıktı teşekkür ederim arkadaşlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: özkan çetin
                evet oldu yağ seviyesi %100 e çıktı teşekkür ederim arkadaşlar..
                Nasıl yaptınız ?

Yorum

aracımın kontağını açtım ve frene basılı tutarken (remaining oil life) menüsüne gelerek set/clear tuşuna basılı tuttum yağ seviyesi düzeldi..

Yorum

İşleniyor...
                  X