Soru aslında başlığa sığdı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Emme manifoldu kaçağı nasıl anlaşılır ?
Collapse
X
-
Ynt: Emme manifoldu kaçağı nasıl anlaşılır ?
Motor Sıcak Halde (Manifoldta Genleşmeye Sebebiyet Versin Diye) Rolantide Çalışıyorken, Fren Temizleyicisi Manifold Yüzeylerine Uzaktan Spreylenir. Kaçak Varsa Motor Devri Anlık Olarak Artacaktır.
Bu Durumda Biraz Amalgam Dolgu İle Sorun Çözülebilir. Manifold Sökülerek Tanıdık Bir Diş Hekiminden Yardımcı Olmasını İstemek Yerinde Olacaktır.
Manifoldu Kafaya Yeme İhtimali Her An Olduğu İçin, Talep Sırasında Hekimden Biraz Uzak Durmak Gerekebilir.....
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Beschäler InsigniaMotor Sıcak Halde (Manifoldta Genleşmeye Sebebiyet Versin Diye) Rolantide Çalışıyorken, Fren Temizleyicisi Manifold Yüzeylerine Uzaktan Spreylenir. Kaçak Varsa Motor Devri Anlık Olarak Artacaktır.
Bu Durumda Biraz Amalgam Dolgu İle Sorun Çözülebilir. Manifold Sökülerek Tanıdık Bir Diş Hekiminden Yardımcı Olmasını İstemek Yerinde Olacaktır.
Manifoldu Kafaya Yeme İhtimali Her An Olduğu İçin, Talep Sırasında Hekimden Biraz Uzak Durmak Gerekebilir.....CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Benim Insigniadan egzoz manifoldu problemli olduğu iletildi. Çatlak varmış?
Çözüm hakkında bilgi Pls.
Turbo ile beraber geliyormuş 2600 tl dediler?
Daha iyi bir çözüm için öneri lütfen.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Çatlak dış yüzeyde ise çok çok rahat şekilde kaynak ile işi çözerler. Ben olsam buna imkan varsa kesinlikle kaynaklattırırım.
Conta bölümünde ise tam emin değilim. Ama çözümü olmalı. Tam olarak neresinde çatlak varmış ?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
PAra kolay kazanılmıyor. Bence, bir egzoscu baksın araca. Bir kaç mm çatlak ya vardır ya yoktur. Oda, ısı ile genleşerek anca açılır ve gözle de zor görünebilir.
Bariz kaçağı zaten sizde görürsünüz. Gaza yüklendiğinizde rölantide, motor önünden dumanlar geliyor mu?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Yanılmıyorsam Yeni 1.6T lerde Exhaust Manifoldu ve Türbin Salyangozu Yapısal Olarak Bir Üretiliyor. Çağrı Yayınlamıştı Yeni Motorun Görüntüsünü Bi Aralar. Ancak Bizim Motorlarda Turbo Ayrı, Manifold Ayrı Parça Olarak Üretiliyor. Bizim Manifold Büyük İhtimal Bu;
http://www.regalautosport.com/shop/i...04Manifold.jpg
Yorum
-
EVet bu.
Servisin işgüzarlığı diyorum. Dış aks başı bozulduğunda aks çubuğu ve iç aks ile bütün halde 3000 kusur tL istemişlerdi. Halbuki 300 TL gibi bir rakama dış aks kafası değişiyordu.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Ben de aynı sorun nedeniyle geçen yaz değiştim. Tanıdık bir yedek parçacıda turboyla bütünleşik manifoldu 1100 Tyler aldım. İşçilikle beraber 1200 tl verdim. Koku yapıyordu bende öyle farkettim. Çatlak var dediler. Geçen ayda motor kapağındaki hava kaçağı nedeniyle 450 Tlye kapak değişimi yaptırdım. Aracın performansı düşmüş ve sabahları titreme yapmaya başlamış ve yakıtı artmıştı, kapak değişince düzeldi herşey.Aslen galatasaraylıyım.
Siyah 2009 Opel insignia 1.6 turbo cosmo DVD 800
Yorum
Yorum