Bir tanidigimin aracinda direksiyonun sert olmasi sorunu var.5.000km once direksiyon kutusu degismis serviste.su an sorun devam ediyor ve servise getirdigimde 2011 modellerde bazilarinda direksiyonlar elektronik degil hidrolik oldugundan biraz daha sert olabilir dedi.bir bilgimiz var mi bu konuda?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
direksiyonda sertlik
Collapse
X
-
Ynt: direksiyonda sertlik
Flexi olmayan direksiyonlar biraz daha sert,yani senin arabana göre serttir normal direksiyon,flexisiz bir insignia kullanıcısı,flexili araç kullandıgında sürekli direkyonu tam sag ve sola cevirir ve küt küt vurdurudur, sert direksiyona alıstıgından dolayı.Bi sen dene kullan,anlarsın problemin olup olmadıgını EmrecimBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Ynt: direksiyonda sertlik
ATF yağını değiştirmeyi deneyin. Olmaz sa direksiyon pompanız sebebi ile doğal bir sertlik. Pompa değişiminden sonra yumuşacık olacaktır.
CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emre2929 View PostBir tanidigimin aracinda direksiyonun sert olmasi sorunu var.5.000km once direksiyon kutusu degismis serviste.su an sorun devam ediyor ve servise getirdigimde 2011 modellerde bazilarinda direksiyonlar elektronik degil hidrolik oldugundan biraz daha sert olabilir dedi.bir bilgimiz var mi bu konuda?
Garanti kapsamından değiştiriyorlar mı direksiyon kutusunu? Benim aracımdada sertleşme problemi oluştu 2-3 gündür rahatsız edici.
Yorum
-
Benim aracım 2014 1.6 t sidi. Bizim araçlarda hidrolik direksiyon yerine elektro servo direksiyon var. Sizin araçta da aynı ise size tavsiyem direksiyon kutusundan önce aracınızın akü ve sarj dinamosunu baktırın. Benzer bir konu açtım yeni sayılır. Benim aracımdaki direksiyon sertliği aküyü tam sarj ettirip geri takinca düzeldi.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Yorum