Araçta kat iptali var öncelikle belirtim etkilermi tam emin değilim ama son 2 haftadır araba gaza asılınca kasılıyor silkeliyor bi hızlanıyor sonra kesip devam ediyor bobin değiştim olmadı map sensör ve oksijen sensör hatası veriyodu map ta aldım değiştim düzelmedi turbo hortumuda yerinde genelde gazı dipleyince yapıyor yarım basıp hızlanırken olmuyor sanki ateşleme kesip kesip veriyor gibi ancak bobinde yeni çıldırmak üzereyim bu sorun yüzünden?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çözülemeyen sorun 1.6 turbo?
Collapse
X
-
Ynt: Çözülemeyen sorun 1.6 turbo?
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Pistonlarda sorun olabilir, eğiklik yada çatlama olabilir, basınçlarını bi ölçtürün, genelde 4. Piston da sorun meydana geliyor...Ride Or Die
Yorum
-
Hüco deniyorum şuan delphide denedik gm delphide denedik, debriyajda sıyırma yok , oksijen sensör hatası veriyor kat olmadığı için bu yüzden yaparmı diycem ama uzun süre oldu iptal edeli yeni başladı bu olay çok ilginç bir durum turbo selenıid den yaparmı acaba ? Birde map değiştikten aonra adaptasyon gibi birşey gerekirmiRide Or Die
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EyzrAraçta kat iptali var öncelikle belirtim etkilermi tam emin değilim ama son 2 haftadır araba gaza asılınca kasılıyor silkeliyor bi hızlanıyor sonra kesip devam ediyor bobin değiştim olmadı map sensör ve oksijen sensör hatası veriyodu map ta aldım değiştim düzelmedi turbo hortumuda yerinde genelde gazı dipleyince yapıyor yarım basıp hızlanırken olmuyor sanki ateşleme kesip kesip veriyor gibi ancak bobinde yeni çıldırmak üzereyim bu sorun yüzünden?2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: EyzrAraçta kat iptali var öncelikle belirtim etkilermi tam emin değilim ama son 2 haftadır araba gaza asılınca kasılıyor silkeliyor bi hızlanıyor sonra kesip devam ediyor bobin değiştim olmadı map sensör ve oksijen sensör hatası veriyodu map ta aldım değiştim düzelmedi turbo hortumuda yerinde genelde gazı dipleyince yapıyor yarım basıp hızlanırken olmuyor sanki ateşleme kesip kesip veriyor gibi ancak bobinde yeni çıldırmak üzereyim bu sorun yüzünden?Ride Or Die
Yorum
Yorum