MAP İçin Özel Üretilmiş Olan Varsa Benim de Haberim Olsun Lütfen.
Vallahi yok sanırım,yarın buradaki Volkswagen ve Audi özel servisi arkadaşıma:"Sensörleri temizleyelim mi?" dedim. "Temizleyelim abi." dedi."Neyle temizleyecegiz? Yağlı sprey olmasın. "dedim. O da :" Yok abi,onun özel spreyi var,hemen uçar. " dedi.Yarın söküp temizleyecegiz inşallah...
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Sensörlere çok dokunmamanızı tavsiye ederim
diğerlerini bilmem ama hava filtresi kutusu üzerindeki akışmetre sensörü oldukça hassastır.
ince çalışmaya ne kadar özen gösterdiğimi bilmeme rağmen benim bile onlara dokunmaya gözüm yemiyor. durduk yere 300-500 masrafa girmeyin derim
Orjinal yazı sahibi: FacomX
KN hava filtresi kullananlarda zamanla bu sesnörlerde sorun olabiliyor (Filtre temizliğinde yağlı Sprey kullanılıyor buda zman içinde sensörün üzerinde toz tutmaına sebep veriyor) usta birinin özel temizlik malzemesi ile temizlemesi ile sorun çözülüyor
diğerlerini bilmem ama hava filtresi kutusu üzerindeki akışmetre sensörü oldukça hassastır.
ince çalışmaya ne kadar özen gösterdiğimi bilmeme rağmen benim bile onlara dokunmaya gözüm yemiyor. durduk yere 300-500 masrafa girmeyin derim
KN hava filtresi kullananlarda zamanla bu sesnörlerde sorun olabiliyor (Filtre temizliğinde yağlı Sprey kullanılıyor buda zman içinde sensörün üzerinde toz tutmaına sebep veriyor) usta birinin özel temizlik malzemesi ile temizlemesi ile sorun çözülüyor
Fatih abi ortalığı karıştırma
Ben de tam bundan bahsediyordum, o yüzden pek bulaşma taraftarı değilim.
Fatih abi ortalığı karıştırma
Biz de dokunmadan temizleyeceğiz zaten. Söküp sprey sıkacağız,bozulursa da yenilemiş oluruz.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum