Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dönüş farı ampül değişimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• dönüş farı ampül değişimi

Merhaba arkadaşlar.adını doğru mu yazdim bilmiyorum h11 kodlu bahsettigim ampülün biri yanmiyor.kapağı açıp baktım üzerinde iki tork vidalî kelepçe benzeri bişey var.o tamamen sökülmeli mi gevşetsek yeterli mi acaba.bulundugum yerde servis yok.o yuzden yapabilirsem yapicam yoksa sonraya kalacak..
    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Ynt: dönüş farı ampül değişimi

oto elektrikciye goturdum.adam tortornavidayla kanirtmaya kalkti.o vidalari sokersek takamayiz dedi.

Yorum

Mutlaka basit bir yolu vardır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Muhakkak vardir da bilmeyince iş küçükte olsa büyüyor.

Yorum

Bizim forumdan efemuratt degismisti... bi sorayım yazar birazdan..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Çok kolay onun değişimi. tornavidayla kanırtmaya falan gerek yok. elinizi atın çıkar zaten
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Elimi attım dışa doğru gelmiyor aşağı yukarı yokladım yok taş gibi.vidaları acmaya gerek yok mu yani

Yorum

Vida falan açılmıyor, sakın zorlamayın, zarar verebilirsiniz.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

hocam içinde tırnaklı bir sistem var civata tarzında sökülyor. aynı şekilde takılıyor. ama elinizin küçük olması lazım birazda maharet isteyen birşey. kablosunu söktükten sonra cıkarın takarkende önce kablosunu takın sonra kendisini takın . tornavida v.s birşeye gerek yok. sadece küçük ve maharetli bir ele ihtiyac var. ben 2 saniyede cıkardım 30 dakikada yerine takabildim. ikinci seferde 2 saniyede cıkardım 5 saniyede taktım

Yorum

aslında cevirebilecek kadar sokuyorum elimi cok az dönüp kalıyor zorlasam kırılacak diye biraktm bende.ampuldeki tırnakların bombesinden dolayı sert dönüyor galiba.

Yorum

Tavsiyeleriniz ışığında müsait bi zamanda bi deneme daha yapacağım

Yorum

Ampülü tutan bir sekman var o tırnakları çok sert baskı uygulamadan ampülün alt kısmından destekli tutarak tek elinizle bile sökebilirsiniz. Ampül hangi yöne doğru gevşeme hareketi gösteriyorsa o yöne doğru tatlı sert baskı uygulayarak çıkarabilirsiniz.

Yeni ampülü takarken sakın ampülün cam kısmına elinizi değdirmeyin. Ampülün uç kısmına da el vurmayın. Alt metal kısmından tutarak tekrar aynı şekilde yerine monte edebilirsiniz. Yakınlarda özel bir Opel servisi varsa ordan da destek alabilirsiniz.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                        X