Arkadaşlar çarşamba günü aracımızı almamıza rağmen bir günlük sonax bakımı nedeniyle dün akşam çok şükür aracımıza kavuştuk. Yalnız arcın anahtarı oldukça yıpranmış fakat çalışmada sorun yok. Biraz önce kısa bir internet araştırması ile anahtarın değişmesine geek olmadığı sadece kabının Değiştirilebildiğini öğrendim. Bu anahtar kabını adana da nerede bulabilirim. Bir de yenilerde böyle bir işlem yaptırmış olan varsa maliyetini öğrenebilir miyim.tşk.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia Anahtar
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia Anahtar
Orjinal yazı sahibi: HLLArkadaşlar çarşamba günü aracımızı almamıza rağmen bir günlük sonax bakımı nedeniyle dün akşam çok şükür aracımıza kavuştuk. Yalnız arcın anahtarı oldukça yıpranmış fakat çalışmada sorun yok. Biraz önce kısa bir internet araştırması ile anahtarın değişmesine geek olmadığı sadece kabının Değiştirilebildiğini öğrendim. Bu anahtar kabını adana da nerede bulabilirim. Bir de yenilerde böyle bir işlem yaptırmış olan varsa maliyetini öğrenebilir miyim.tşk.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: HLLArkadaşlar çarşamba günü aracımızı almamıza rağmen bir günlük sonax bakımı nedeniyle dün akşam çok şükür aracımıza kavuştuk. Yalnız arcın anahtarı oldukça yıpranmış fakat çalışmada sorun yok. Biraz önce kısa bir internet araştırması ile anahtarın değişmesine geek olmadığı sadece kabının Değiştirilebildiğini öğrendim. Bu anahtar kabını adana da nerede bulabilirim. Bir de yenilerde böyle bir işlem yaptırmış olan varsa maliyetini öğrenebilir miyim.tşk.Insignia 1.6T 180 Hp Cosmo 2010
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HLLOrjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: HLLArkadaşlar çarşamba günü aracımızı almamıza rağmen bir günlük sonax bakımı nedeniyle dün akşam çok şükür aracımıza kavuştuk. Yalnız arcın anahtarı oldukça yıpranmış fakat çalışmada sorun yok. Biraz önce kısa bir internet araştırması ile anahtarın değişmesine geek olmadığı sadece kabının Değiştirilebildiğini öğrendim. Bu anahtar kabını adana da nerede bulabilirim. Bir de yenilerde böyle bir işlem yaptırmış olan varsa maliyetini öğrenebilir miyim.tşk.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: HLLOrjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: HLLArkadaşlar çarşamba günü aracımızı almamıza rağmen bir günlük sonax bakımı nedeniyle dün akşam çok şükür aracımıza kavuştuk. Yalnız arcın anahtarı oldukça yıpranmış fakat çalışmada sorun yok. Biraz önce kısa bir internet araştırması ile anahtarın değişmesine geek olmadığı sadece kabının Değiştirilebildiğini öğrendim. Bu anahtar kabını adana da nerede bulabilirim. Bir de yenilerde böyle bir işlem yaptırmış olan varsa maliyetini öğrenebilir miyim.tşk.Insignia 1.6T 180 Hp Cosmo 2010
Yorum
Yorum