Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yardım abilerim kardeşlerim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• acil yardım abilerim kardeşlerim

aracımda 2 aydan beridir tanımlayamdığım bi ses var sağ ön taraftan tak tak şak şak diye ses geliyor
    fakat bu sesi sadece uzun mesafe yollarda yapıyor yani nerden baksam 150 200 km kadar gittikten sonra başlıyor
    bu sesleri ilk önce fethiyeden izmire giderken duydum ve sadece 10 dakika kadar sürdü sonra da önemsemedim fakat izmirden fethiye'ye dönerken muğla yakınlarında bi başladı ve devam etti bunun yanında aracı da sallamaya başladı ve beni korkuttu hızımı bi müddet 20 km kadar 50 km hızda gittim sonra sallantı geçti ama ses geçmemişdi biraz daha yol alıp ses kesildi
    2. hadise ise fethiyeden antalya ya ve oradan da ıspartaya giderken yine aynı ses ve yine 150 km yol aldıkdan sonra devam etti fakat bu defa araçta bi sallantı olmadı yine aynı şekilde birşey vuruyormuş gibi şak şak tak tak ses geliyordu
    genellikle aracı şehir içinde kullanırım ve hiçbir şekilde böyle bi ses duymuyorum sadece hafta sonları 60 km yol alrım ve yine ses olmaz çok garip bi durum
    ben önce aksların ısınmasından kaynaklı olduğunu düşündüm ve daha servise gidemedim
    sizlerin fakirleri nelerdir şimdiden hepinize teşekkür ediyorum

Ynt: acil yardım abilerim kardeşlerim

Amortisor
    Gergi rulmani
    Hava filtresi
    Klima borulari

Kisaca. Oranin dinlenmesi lazim. Bende de tat tak sak sak.ses var Di. Hava filtre kutusu yapiyor du.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Tarifler çok iyi Şak şak diyince aklıma Ata Demirer geldi, 27 şak şağını bağlar diye bir repliği var ya onun Konuyu sulandırmak istemiyorum tabi ama aklıma geldi paylaşayım dedim Geçmiş olsun bu arada...

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        Amortisor
        Gergi rulmani
        Hava filtresi
        Klima borulari

Kisaca. Oranin dinlenmesi lazim. Bende de tat tak sak sak.ses var Di. Hava filtre kutusu yapiyor du.
        tamamdır ali abi bizzat ilk önce oralara baktırayım çok sağolasın
        akslardan gelme ihtimali de olabilir mi

Yorum

Bu tür özel sorunları görmeden dinlemeden cevap vermek çok zor ama mekanik bir parça yerinde çıkmıştır diye düşünelim ve inşallah basit bir durumdur.
          geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Bu tür özel sorunları görmeden dinlemeden cevap vermek çok zor ama mekanik bir parça yerinde çıkmıştır diye düşünelim ve inşallah basit bir durumdur.
            geçmiş olsun
            umarım dediğin gibidir fatih abi
            teşekkür ederim

Yorum

Volant bozulmuş olabilir.
              [Center]    
                                     1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

İşleniyor...
              X