Merhaba,mersin'den Ankara ya giderken atac tekler gibi oldu.Hizim 110 civarıydı. Uyarıda 'tam güç alınamaz,servisinizle görüşün' gibi bir şey yazıyordu.bmw servisi risk alamayız,çekici ile ankara 'daki servise goturmemiz gerekli dediler. arac yüklendi gidiyoruz.acaba hemen çözüm bulunur mu?bu arıza ile ilgili bilgisi olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014 bmw f10 "tahrik arızası"
Collapse
X
-
Ynt: 2014 bmw f10 "tahrik arızası"
Sizlerden öğrenmiştim,stop et ,kapıyı aç kapa, yeniden çalıştır.Bu şekilde arıza silindi fakat,bmw servis danışmanı bu şekilde devam etmeniz doğru değil, dedi.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Araçta orjinal .servis mesai içinde yetisemiyecek dedi.ben de adana da yapılsın o zaman dedim.sağolsunlar başka bir araç verecekler.işini halledip mersin e döneceğim.Benim araç da sabah adana da servise girecek.çok vakit kaybetmemiş oluyorum.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Boşu boşuna,atraksiyon yaşadık.Son anda balgat servisine yetiştik.Ricamızı kirmayip araca baktılar.Sorun yok dediler .borusan boşu boşuna AKSARAY-ankara cekici parası ve araç kiralama parası ödedi. Çözüm için Israrci olmasaydim ankara-adana çekici parası da ekstradan ödeyecekti. markaya ödediğim ücretin bir kısmı gitmiş oldu2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Boşu boşuna,atraksiyon yaşadık.Son anda balgat servisine yetiştik.Rotamızı kirmayip araca baktılar.Sorun yok dediler .borusan boşu boşuna AKSARAY-ankara cekici parası ve araç kiralama parası ödedi. Çözüm için Israrci olmasaydim ankara-adana çekici parası da ekstradan ödeyecekti. markaya ödediğim ücretin bir kısmı gitmiş oldu
Geçmiş olsun iyi yolculuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Sizlerden öğrenmiştim,stop et ,kapıyı aç kapa, yeniden çalıştır.Bu şekilde arıza silindi fakat,bmw servis danışmanı bu şekilde devam etmeniz doğru değil, dedi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bmw tahrik olmayi seviyor demekkiF30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: always33Sizlerden öğrenmiştim,stop et ,kapıyı aç kapa, yeniden çalıştır.Bu şekilde arıza silindi fakat,bmw servis danışmanı bu şekilde devam etmeniz doğru değil, dedi.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bmw tahrik olmayi seviyor demekkiOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bmw tahrik olmayi seviyor demekki2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
Yorum